Kuupäev: 27. February 2015, kl 11.21
Hommik!
Olen tagasi! tänane kaal pole üldse rõõmustav 66.5(+0.6)
Jõudsin koju alles kell neli öösel ja kella kolme ajal oli kõht nii tühi, et pidin Olerexist ühe kebabi võtma, niiet minu kaalu võib mõjutada ka see natuke ning keha kogub ka vett....ok, vabandused, vabandused....

tegelikult ju kui aus olla sõin kooki ja muid maitsvaid toite külas palju
Nii nüüd teist....Vurr, sulle vitsa vaja, mis loobumis mõtted need siin vahepeal olid???
Ma hakkan sind nüüd kohe eriti jälgima ja undan siin iga hommik kui sul eelmise päeva toit märkimata
KurrNurr, sa ikka tõesti tubli, et mõtled meie ja kaalu peale. Ei kujuta ka ise ette kui raske sul hetkel olla võib. Kas olen õigesti aru saanud, et sul väike vähike kuskil? minul kiiritusega seostub kohe see. Ja see on ka tänapäeval nii paljudel.
LäbiTule, tere ka sulle! tore, et tahad ennast muuta

hakka aga pihta!
Toidutabelit saad ise täita (esimesel lehel on link), kaalutabelit täidab Vurr.
Aga mis sellesse juurikapäeva puutub siis ma vist ei saa kindlalt lubada, et söön sellel päeval ainult juurikaid, kuna olen super halb kokk, siis ei tea ma kunagi ette mida ma söön.
Aa, ja külas käimisest veel, see on ikka eriline tunne, kui oled ära käinud nii kaua(no mitte eriti kaua) mina siis 4päeva ja koju tagasi jõuda ning tõdeda kui hea koht on kodu
kõige parem maailmas...olen hetkel väga väsinud aga tõeliselt õnnelik
Mind raputas see reis rutiinist välja ja loodan, et see ka mõjub kaalule....tulevikus
Kes mäletab siis käisin Soomes ja no ma ei läheks sinna ka ma ei tea mis raha eest elama, elan enne siin vaesuses kui seal kus mulle ei meeldi....raha pole siin elus kõige tähtsam.