Kuupäev: 17. April 2015, kl 10.40
Birika, see hantlite teema on suht hea mott. Eelmine aasta ma kellegi eeskujul ostsin iga kaotatud kilo kohta ühe kilo suhkrut ja jätsin need kapile seisma. Vahepeal käisin ja tõstsin neid ja mõtlesin kaa et kuradi raske enda küljes seda kaasa vedada..
Sel nädalal õnneks miinus. Peale 5 päeva tublidust läksin sõprade juurde, keda polnud aastaid näinud ja siis mõned õlled ja jäin veel terveks järgmiseks päevaks sinna ja oi kui hästi mu eest hoolitseti

Kooki, pannkooki, hiina toitu. Ilmselt tulemus oleks veel ilusam olnud, aga ma ei kurda.
Ma vahepeal käisin metsas ja korjasin karulauku ja tegin sellest pestot kaa. Tõsiselt maitsev, soovitan

Tegelikult ostsin mingi mingi köögikombaini kaa ja tänu sellele olen igasugu muid asju ka valmistanud. Täna nt teen hummust, soovitan seda kaa.
Ostsime mehega veits suurema külmkapi siin vahepeal. Nüüd saan rohkem juurvilju kappi valmis osta, varem väga ei mahtunud. Poes oli pakkumine- värske lillkapsapea 39 senti, ostsin siis 3 tükki valmis. Varem poleks nad kusagile mahtunud. Lisaks ostsin mingi viilutaja ja kuna kapis ruumi, siis nüüd saan rohkem juurvilju valmis viilutada, siis ei pea iga päev mässama salatite lõikumisega. Tegelikult salat ongi mul viimasel ajal põhiline toit. Mõnus

Lisaks on sügavkülm suurem ja sinna mahub rohkem nänni.
Hetkel mul aiatööd trenni eest, aga päev olen tunniseid ringe metsas kaa teinud. Päikesega tuleb motti ka järjest juurde, niiet vast hakkavad asjad kiiremini liikuma. Hetkel vaatasin, et meil kamba peale juba korralik miinus. Tublid oleme!