Kuupäev: 10. July 2015, kl 10.18
Hei!
Vigane siinpool. Kolmapäevases trennis tegin midagi teisiti, et puusad hakkasid juba sama päeva õhtul valutama hullult. Lasin mehel mudida. Ühte poolt ta liiga jõuliselt mudis, et ma ei teagi kas sellest või siis ikka trennist või mõlemast kokku, kiskus asi hullemaks. Eile päeval ei saanudki nii väga arugi. Jooksin mööda elamist ja koristasin 8h kokku nagu hull. Õhtul kui suvilasse sain ja pidin jooksma minema siis sain tunda, et midagi on valesti. Valus oli joosta. Püüdsin hästi vaikselt ja vahepeal ka tegin kõnnisammu. Kui tagasi jõudsin siis oli ikka väga raske vasakule jalale toetuda või trepist üles saada. Lonkasin nagu mu tütar ütles: sa kõnnid nagu vanavanaema, sa vist oled siis paks!

Viie aastase loogika. Mehe vanaema tõesti hästi paks ja käib kepiga.
Terve öö olen sellistes valudes olnud ja käinud öösel mitu korda end hobusesalviga määrimas. Hommikul juba veidi parem kui eile. Täna on otsustav päev, kas saan homme võistlema minna või mitte. Muutkui käin ja määrin. Vaikne liikumine ka aitab.
Juures vaid 100g. Hea, et niigi vähe. Arvestades neid sünnipäevasid ja koogitükke, mis sisse sai aetud. Pärast seda muidugi üritan siin suhkrust eemal hoida, aga ikka päris puhast suhkruvaba päeva pole veel suutnud teha, aga samm-sammult paremuse suunas ikka.
Anxu, kuidas sul vee joomisega on? Paistes tunne võib sellest ka olla, et vesi ei taha hästi välja tulla. Mul kunagi spordiarst ütles, kui testi käisin tegemas, et ma liiga vähe higistan, et vesi ei taha hästi välja tulla. Aga ma ausalt öeldes ei teagi, mis vett välja aitaks. Samas nagu jooma peab ja mina joon palju.
Ilusat miinust teile!