Kuupäev: 26. April 2011, kl 22.10
Tere tüdrikud!
Sain ka lõpuks arvuti ligi. Täna oli mõnus päev! Ajasin lõpuks oma ratta keldrist välja ja sõitsin ema juurde ja tagasi. Kokku 20 km. Sinna sõites mõtlesin uhkusega, et küll ma olen ennast ikka talve jooksul vormi ajanud, mega kiirus oli peal ja ei võtnud võhmalegi. Khm... tagasi tulles selgus, et tuul oli ennem selja tagant!

Vot olin jõudnud talve jooksul selle väikese seiga unustada

Aga rulluiskudega sõitmist tahaks mina küll proovida! Rullitamine pidi reied ilusaks vormima
Täna tegin selle aasta esimese päevitamise ka ära! No küll mulle meeldib päikest võtta! Muidugi selgus, et päevitusriided on ikka megasuureks jäänud. Ja mis siis!! Ema aias kõlbasid küll! Aga jah, see kergemaks muutumine on ikka kulukas lõbu! Lisasin oma ostunimekirja nüüd uued päevitusriided!
Ma mõtlesin, et oleks aeg oma toitumist tasakaalustama hakata, aga ei saa aru, kuidas seda tehakse. Tipp, Sa oskad kindlasti õpetada! Näiteks, kas iga toidukord tuleb tasakaalu saada või peab lihtsalt päeva lõpuks tasakaalus olema? Ja kas ma pean siis lausa grammidega mängima hakkama? Näiteks mõni päev määrin hommikul leivale 6 , teisel 11 g võid? Ja kuidas ma tean, mis ainet mul just tasakaalu saamiseks vaja on, kas valke või süsivesikuid jne.? Selline mure on ka, et süsivesikuid ei saa ma kunagi täis. Söön küll šokolaadi ja jäätist ja.... Ilmselt ainult ema koogipäevadel saaksin need täis, aga siis ma ei ole jälle päevikut täitnud
Nüüd ma sattusin küll lobisemise lainele! Vaat, mis värske õhk ikka teeb...
Jumbukas, aitäh et mulle oma sõrmi ja varbaid hoiad! Hoia neid nüüd palun homme õhtuni!!!
Oih, oleksin juba kirja teele saatnud. Tahtsin veel öelda, et jaaniduell kõlab hästi. Võtan osa ja "panen kinni"