Kuupäev: 10. January 2011, kl 18.27
Oh ma olen olemas jah koguaeg, aga kuna kaks väikest pudinat mul siin kodus, siis kogu elu käib ainult nende ümber ja mõnikord on rohkem vaba aega arvutisse tulla, teinekord jälle saab korraks ainult piiluda hädavajalikku...proovin nüüd rohkem kaaluabi päevikut jälle kasutada, sest ilma selleta on tulemus ikka täielik null, see siis toob mind ikka sagedamini siia...
Hakkasin enne tabelit koostama ja vaatan, et praeguse seisuga on 3 inimest veel, kes eelmisel nädalal avaldasid soovi osaleda, kuid pole veel andmeid edastanud...äkki täna veel teevad seda ja kuna kell ammu 12 läbi, siis arvasin, et pole mul mõtet ka praegu ruttu seda tabelit vorpida, kui mõni neist veel äkki õhtul oma kaalu edastada tahaks...
Aga süümekad on mul küll suured, et kuidas ma neid reegleid siis tähele ei pannud - aga jah DonnaBella...ma vaatan, et Sa paned juba siin paari nädalaga meie duelli kinni
Tegelikult jah kiidutabelitest tähtsam on Su suurepärane enesetunne ja energia, mida kaalukaotusest saad ja meile siin õhkad, niiet lihtsalt imeline!!!
Teen siis tabeli mõne tunni pärast õhtul täna siiski, et oodata ära veel need, kes tahaksid kaalu edastada..
E.