Kuupäev: 01. May 2011, kl 19.18
Juhuhuu, kallikesed, ma nii õnnelik! Murdsin küll lubadust mitte muul ajal kui reedeti end kaaluda, aga tahtsin näha, kuidas mu eilne magusaga ülekuhjatud päev mõjus. ja nägin numbrit 59,5! Eks siis saab näha, kas järgmiseks reedeks tõuseb
Memm, sa oled väga tubli, et suudad mmotivatsiooni üleval hoida ka siis kui pole nii kerge periood. Ma arvan ka, et sinu puhul võib just see olla põhjuseks, et liigutad nii palju ja sööd ehk vähe. Proovi kasvõi natuke aega süüa nt rasvasemat toitu. Muide, kui sind peaks veel seedimishäired kimbutama, siis ma igaksjuhuks ütlen, et ostsin ükspäev jälle Kubija Ürditalu paastuteed apteegist ja minuarvates see on parim lahtisti (mul ka reisiga läks vahepeal korrast ära veidi) See ei mõju kohe, ööpäev läheb aega, aga siis mõjub ikka täiega
Aivile veel - kindlasti suudad ei öelda! Muide, mul on sõbranna, kel on laktoositalumatus. See tähendab, et ta ei söö ühtki piimatoodet. ja ta on tõeline pilbas, ca 50 kg, kuigi ta ei jälgi midagi. Sealt mul tuligi kunagi see idee, et pean nisuga vahet ja ütlen, et ma seda süüa ei saa

ja tõepoolest, olen ise teinud piimatoote-vabasid nädalaid kunagi - tohutult mõjutab kaalu, sest reeglina kõik maitsev ja rasvane sisaldab piima
Karuke - tore, et sellise avastuse tegid! Igaühel ongi vaja enda keha tundma õppida, et mis sobib. Ja sa ise oled ju nii hea toetaja meile, nii sõbralik, positiivne ja armas!
Londiste - sa nii tubli ja aktiivne! Aa, ma kunagi juba tahatsin öelda, et kuigi sa ujumist ei armasta, oled ju kõva veejooja, nii et ikkagi õige Kala

ma ka 100% ei usu horoskoope, aga ikkagi mingid iseloomujooned on tüüpilised samade tähtkujude esindajatele minu arvates.
Muide, ma ka lugemishull. Mu kodus on alati liiga palju raamatuid, kuigi ma ostan muudkui riiulid juurde

Ma ükskord unustasin end Apollosse 5 tunniks

Liiga palju on häid raamatuid ja kõike ei jõua osta, aga kui mul oleks poole suurem maja, siis sisaldaks see põhilislet raamatuid

Ma käin palju antikvariaatides ka.
Mida praegu loed? Mul üks Dostojevski novellikogu pooleli preagu, aga veel paar põnevat elulooraamatut järge ootamas. Muide, lugemine on üks minu kunagise ülekaalu põhjus. Lapsest saadik olen armastanud süüa ja lugeda koos. Kunagi istusin õunapuu otsas ja pistsin muudkui õunu lugemise ajal, öösel ronisin taskulambiga teki alla, leivakannikas pihus, et 100ndat korda järjest Kadri.Kasuema või Jane Eyre´i lugeda

Nüüdki, alati kui raamatu võtan, tahaks kohe näksida. Aga ma olen nüüd teinud reegli endale, et korraga ei söö ja loe. Siis ei teki ka korralikku täiskõhutunnet. Joon siis muudkui teed raamatu kõrvale

Ja huvitav ka see, et nt raamatupoes või -kogus ei tule isu, aga kodus sirutaks käe kohe küpsisekaussi. Seega olengi viimastel kuudel hulga vähem lugenud kui tavaliselt. Kodus olen aktiivne ja siblin ringi ja lugemise jätan reisidele, seda on mul piisavalt palju. Aga loodan, et suudan kunagi end ümber harjutada!