Kuupäev: 05. September 2012, kl 19.23
Väga lahe, et nii paljudele minu mõte meeltmööda oli
Usun, et nii püsime pikalt koos ja teeme kõik head tulemused. Mina olen neljandat kümnendit käimas ( 34a). Elan pealinnas ja mul on kolm väikest last vanuses 2a kuni 8a. No vanim võibolla polegi enam tegelikult nii väike aga siiski. Võitlust kaaluga olen pidanud oma 10 aastat. Nooremana tegelesin igapäevaselt spordiga ja kaaluga oli kõik väga hästi. Kohe peale spordist eemaldumist hakkasid kilod kogunema ja siis ka rasedused otsa. Seega pidevalt 10-15 kilo maha, rasedus , jälle kõik tagasi. Nagu siin eelpool duellikaaslasel F, nii ka minul tekkis viimase rasedusega diabeedioht. Ja see paneb oma tervise peale rohkem mõtlema. Seekordset võitlust kaaluga alustasin käesoleva aasta jaanuaris , mil algkaal oli 91kg, korraks olen kaalul näinud ees isegi 7-t aga see ei taha kuidagi püsida. Nüüd olen viimased kuud praktiliselt paigal tammunud või siis pigem suvega paar kilo juurde kogunud. Aga ma püüan, ausõna
Laste kõrvalt igapäevast regulaarset trenni ei tee aga püüan siiski ennast liigutada, käin pikematel jalutuskäikudel ja kui aega antakse siis ka rattaga või rulluiskudega sõitmas. Rohkem liigutama hakkasin ma ennast just sellest kevadest , praeguseks on läbitud täpselt 500km. Näis mis talvel saab , kas panen suusad ka alla. Hmm ... pole vist oma 20 aastat suusatanud. Uisud tegelikult eelmine aasta juba korra-paar isegi ajasin jalga. Aga mis ma siin jahun talvest, enne seda jõuavad kätte jõulud ja loodetavasti oleme selleks ajaks kõik 10-kond kilo kergemad. Kergemana on igasuguse spordi tegemine märksa ahvatlevam
Kuna tean, et edukaks kaalu langetamiseks pean kindlasti oma söömisi üles märkima ja pean sõna otseses mõttes 24/7 koguaeg selle peale mõtlema siis foorum on minu jaoks kindlasti väga oluline tugi. Seega loodan väga, et tekib mõnusa õhkkonnaga duell kuhu võib tullakse mõnuga rääkima oma edust või ebaõnnestumistest, sest eks meil tuleb neid komistusi ka kõvasti ette, muidu me ju ei oleks üldse siin oma kaaluga võitlemas.
Reede on juba ülehomme, seega polegi enam palju jäänud, loodetavasti tuleb kõvasti miinuseid. Minul endal on viimased kolm nädalat koguaeg plussi kiskunud, loodan nüüd uuesti ikka sinna miinuse poole liikuma saada, kasvõi natukene