Kuupäev: 24. September 2012, kl 22.02

mina siis üks see, kes tabeli eesotsas aega viidab..
Minuga on lood nii, et tellisin Marek Kalmuse'lt toitumis- ja treeningkava. Toitun selle järgi, aga ausalt, trenni ei ole veel viitsinud tegema hakata, selle asemel jalutan 8 km päevas (lapsevankriga, selline hoogne kõndimine, mitte lihtsalt jalutamine).
Toitumine on vähe raske, kuigi kõht on täis alati kui söögikord on. Raske on lihtsalt näksimistest loobuda, aga minu puhul ongi see näksimine alati väga palju kaloreid andnud, sest armastan magusat. Eile oligi selline päev, kus ei suutnud enam vastu panna ja sõin peotäie makroone ära. Aga makroonid on meeletuld kaloripommid jälle
Peale selle, et ma toitumiskava järgi süüa teen, siis märgin kõik väga täpselt ka siin kaaluabi tabelisse. Oma päevast normi üldjuhul ei ületa, kuigi täna vist läks natuke rohkem, aga samas kõndimine jälle kulutas mingi osa.
Praegu olen veel 70 kg, aga eesmärk on umbes 62 kg. See on selline kaal mida suudan lihtsa vaevaga hoida, aga samas saan ka magusat endale lubada. Ja kaalus võtsin juurde rasedusega, võtsin kohe kõvasti juurde, 30 kg. Praegu pingutan ja hoian ennast ohjes niikaua kuni soovkaal on käes, lohutan ennast sellega, et siis on võimalus mul süüa mida iganes soovin.
Soovin edu kõigile kaalulangetajatele, mulle väga meeldib meie võistlus, nii palju osalisi.