Kuupäev: 17. January 2013, kl 20.21
Mina ka tahan sobipäeva Kairka!! 
Mul terve 1,5 nädalat väga kehvasti läinud. Usu või ära usu, aga eile näitas kaal 68,9 kg!! No tänaseks on osa sellest juba läinud, aga ikkagi...
Kogu see hambajama (mul tõmmati 2 hammast välja + ühele tehakse veel ravi ja on põletik ja lõug paistes jne) on tekitanud suure krahhi toitumises. Aga ärge nüüd eestlaslikku rõõmu mu kaalujuurdevõtu pärast tundke! See kaal hakkab kohe kaduma, nii kui ma omale sihi silme ette saan ja hambast järgi jäänud auk enam ei tuika.
Tänasest olen jälle kõik toidud kirja pannud ja tegelen plaanide koostamise ja jälgimisega. Motivaatorid on siis sellised:
Jessy on mul eeskujuks (sa küll nii kaugel ees, aga no sinnapoole ma ju pürgin)
Kylli112 on peaaegu täpselt minu kaalus ja temaga pean võistlusesisest võistlust
Noja ei saa mainimata jätta Belissimot! Sind pean ka silmas! Et sa must mööda ei läheks!
Üldiselt on meil jah siin väga vaikne, kuigi mul näiteks oleks öelda küll palju-palju. Kasvõi see kõhukõhukinnisuse teema. Aga mul lihtsalt pole aega! Mul pole aega kirjutada. Proovin järgmisel nädalal teha selle jaoks aega ja kirjutada vähe oma kogemustest, mul neid küllaga.