Kuupäev: 21. June 2013, kl 09.02
Tere ilusat päikeselist duelli lõpupäeva,
minu viimaseks kaalunumbriks jääb täpselt 67kg ehk viimase nädala kaalukadu on -0,5kg. 400gr jäi puudu viimasest lõppeesmärgist, aga olen ikkagi superrahul, sest esialgne duelli lõppeesmärk oli ju 74 kg

Jaanilahingu ajal kaotasin kilosid 22,2kg, kaaluabiga liitumisest saadik 2012 detsembri alguses olen kokku kaotanud 26,7kg

sürr number ikka...
Loodan, et olen nüüd ülekaaluga igaveseks lõpparve teinud ja tegelen edaspidi edukalt säilitamisega. Üks hea asi tuli veel sellest kaalurallist, inspiratsiooni sai ka üks meeskolleeg, kellega koos sättisime ka tema päevaste kalorite kogused ja menüüd paika ja tema on praeguseks 21kg kergem. Koos kergemana suvele vastu
Suur aitäh kõigile duellitajatele, minu silmis on kõik võitjad, kellel õnnestus kilosid kaotada ja kes oma eesmärkide poole rühtimist jätkavad. Ja kallis Kertukas, kaalukaotuse % poolest olen küll mina nö võitja aga samas kaotatud kilode poolest oled see sina

Minu ettepanek on esimest-teist kohta jagada ja koos väljapakutud toitumisnõustajaga üks konsultatsioon maha pidada, saame mõlemad targemaks
Kairka, sa oled üks imearmas inspireeriv inimene, suur aitäh sulle duelli algatamise ja eestvedamise eest, vähemalt minu puhul peab küll vett see teooria, et kambas on kergem.
Ilusat suve algust ja jätku kõigile! Olen innukas blogide lugeja ja loodetavasti saan edaspidi sealtkaudu teie edusammudedega ennast kursis hoida
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Raven 21.06.2013 09.02.