Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. November 2013, kl 14.29

Nii, ja uute tulijate -merli ja heegelidise jaoks võtan meie duelli ka natukene kokku. Meil oli enne uute liitujate liitumist tabelis 9 nime. Nendest 9-st 6 inimest osalevad kenast nädalapäeviku täitmisel. Nädalapäevikus ei olnud meil kohustuslik lugeda kaloreid , võib lugeda ka KJ punkte / FS ühikuid või , nagu Kadri- süsivesikuid. Nädalapäeviku täitmine ei ole kohustuslik... aga me kõik loeme midagi, tegeleme mingi süsteemi alusel. Peale nende 6 inimese on meil veel Hatugirl, kes on hetkel reisil ja me kõik teame, et ka tema loeb kaloreid ja loodetavasti liitub meiega homme-ülehomme juba endises aktiivsuses. Siis on meie hulgas veel Maalia, me kõik teame, et ta loeb kaloreid ja seda väga piinliku täpsusega , aga "omadel pühjustel" ( millest me kõik oleme aru juba saanud) ei täida ta koos meiega nädalatabelit, aga ta osaleb muudes mõttevahetustes ja tihtipeale tuleb tema sulest vägagi häid mõtlemapanevadi ! ütlusi. Ma olen neist lausa vaimustuses smiling smiley Nii, ja siis on meil eraldi klass - Dieedipäevik, kes .... just rääkisime selest. Seda seltskond, kes ei oska enda kohtagi rääkida, ma siin duellis suurendada ei taha.
Jah, mõni võib ju arvata, et mida ma endale ette kujutan. Aga selle duelli loomise eesmärk oligi see, et siin oleks teistmoodi.
Enamus duelle on sellised, kus sa võid tabelis rippuda kuid-aastaid (märgid ise), vahet ei ole kas sa teemasse postitad või mitte. Paljudes duellides võidki sa oma küsimusele vastust ootama jääda.... . Eesmärk oli siin duellis teistmoodi teha. Ja selleks peavad kõik oma panuse andma. Aga panust ei saa anda, kui ei oska enda kohta käivatele küsimustelegi vastata.

Need mõtted, ei ole otseselt kellelegi suunatud, aga on mõtlemiseks kõigile. Ma ei loobu oma duelli eesmärgist. Kõik kes siin on, peavad tahtma siin olla ja peavad olema valmis mõttetid avaldama ning teisi nõu ja jõuga toetama.
See ei ole ainult saamise koht, vaid on ka andmise koht smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: merli24
Kuupäev: 27. November 2013, kl 14.56

Kuidas see nädalapäeviku täitmine käib? Selle sama teema alla paneme lihtsalt oma päevased toidud kirja v? smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. November 2013, kl 15.17

Merli. Kolm lehekülge tagasi, lk17, ülevalt teises postituses on punane link ühele tabelile mida me täidame. Sealt näed mida see endast kujutab smiling smiley Üldjuhul me täidame seda jooksvalt, see tähendab , et enamus meist teevad lausa topelt tööd - täites nii KA toidupäevikut, kui ka meie ühist nädalapäevikut. Aga nagu ma ise võin öelda ja ka kõik teised on öelnud, siis see on üliheaks toeks meile kõigile. Kuna sa ilmselgelt ei jõua kogu me pikka vastusteajalugu läbi lugeda, siis ütlen sulle, et meie hulgas on mitu ema kellel on 3 last, ühel ka 4 smiling smiley , mitmel on kodus väikesed titad ( väiksemad kui sinu printsess) ja me kõik leiame märkimiste jaoks aega smiling smiley Proovi sinagi leida.

Nädalapäevikut täidame me nädala kaupa. Uus nädal algab reede hommikust, lõpeb järgmise reede kaalunumbriga. Neljapäeva õhtu on vast see hea aeg ära otsustamiseks, kes soovib järgmisel nädalal täita, kes mitte. Ei ole kohustuslik smiling smiley sest põhieesmärk on see- et kes hakkas täitma, täidab terve nädala !
Igahommikune kaalumine ei ole tabelis kohustuslik, aga see rida on seal olemas- kes soovib.
Kui Sa otsustad, et leiad aega , et hakata oma kaloreid täpselt lugema ja üles märkima, siis võid reedest liituda. Täna - homme leia omale see parim koht kus kaloreid märkida -arvutada ( KA toidupäevik, ampser, toidutare, FS vms )

Muuseas, ma huvi pärast sisestasin toidupäevikusse 350g seljankat ( milles oli väga vähe viinereid, ei olnud riisi) , 30g musta leiba, 100g kodujuustu, 15g suhkrut - see tuli kokku 515kcal. Ilmselt oli sinu seljanka viinerite ja riisi tõttu veidi rammusam, nii et oma 600 ? kalorit....ja ma tegelikult ei tea ka täpselt söödud supi hulka. 350 on selline keskmine kogus vast.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 27.11.2013 15.19.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 27. November 2013, kl 16.20

Vurr, sa oled nii äge! smiling smiley need sinu tõsised jutud meeldivad mulle väga.
Ilma sinuta vajuks see duell kohe laiali.
Kui aus olla siis algul, kui liitusin teiega, ma isegi natuke ehmusin sinu tõsise kirja peale smiling smiley lugesin kohe hoolikalt...et misasja, kas ma ütlesin midagi valesti smiling smiley
Sa aitad meid väga palju, tabelid on ilusad ja see, et ütled mida mõtled, ka kurjemalt kui vaja viib meid edasi.
Kahju, et Elisabeth ei suutnud/tahtnud meiega sammu pidada sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: merli24
Kuupäev: 27. November 2013, kl 16.39

Kavatsen rohkem aega võtta ,et saaksid ka nädalapäevikus osavõtta smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. November 2013, kl 17.02

Seda on ainult rõõm kuulda/ lugeda smiling smiley

Üldiselt ei pea keegi minu seda noomival toonil kirjutatud kirja isiklikult võtma, kui , siis natuke Dieedipäevik.
Proovige mulle andeks anda, kui vahel liiga otsekohene olen. Aga eesmärk on selles, et kui keegi hakkab ära vajuma või liituvad uued, kes täpselt ei tea mida me siin eeldame... siis on parem vast kohe selgus majja tuua, mitte lasta inimestel mõnda aega tiksuda. Olen paari duelli hääbumise kaasa teinud ja rohkem ei taha. Need hääbumised toovad kaasa ainult motivatsiooni kadu ja kaost smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: merli24
Kuupäev: 27. November 2013, kl 17.21

Kavatsen ka vb köögikaalu osta ,sest mina neid koguseid nii ei oskagi mõõta smiling smiley No täna õhtusöök läks aiataha Praekartul (arvan ,et 150 gr max) siis üks kanakotlett(see mis burgeri vahele muidu köib) kapsa,porgandi salat(õli ja äädikaga) ca 100gr . Jube rasvane toit ühesõnaga..oeh

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Piretike
Kuupäev: 27. November 2013, kl 17.33

Hei-hei!
Tahan esialgu lühidalt teada anda, et soovin teie "klubiga" liituda. KMI on vaikselt üle 28 tiksunud, nii et selle koha pealt kvalifitseerun. Olen lapsega kodune, nii et aega peaks ka jaguma.
Piret

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 27. November 2013, kl 17.52

Tere, Piretike! smiling smiley

Merli, saan aru ,et sööd sama toitu mida kodus teistele teed. See on väga raske, aga peaksid endale teise menüü tegema. nt. kartuli asemel köögivilju sööma.
Usun, et tead juba neid toiduaineid mis palju kaloreid annavad, ei hakka neid üles lugema.
Kõike võib süüa aga kaloreid ei tohi ületada, siin sa peadki plaanima, et mida sa sööd...kui sööd kartulit ja kotlette saavad kiiresti kalorid täis ja jääd nälga.

Võid vaadata meie menüüsid, need pole ideaalsed aga näed kui ruttu kalorid täis saavad.
Proovi kasvõi paberile märkida oma toidud ja kalorid.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: merli24
Kuupäev: 27. November 2013, kl 17.58

Söön küll jah. Vahel teen eraldi roa õhtuks , täna poes ei käinud ja leppisin sellega misteisedki sõid smiling smiley Ma arvutasin ,et minu tänane õhtusöök andis peaagu 500kcal ,et siis ok. Lõuna vb andis 600kcal ja hommikusöök max 400 smiling smiley vahepala oli 3 mandariini
Et ei ole veel ületanud oma 1900kcal ja ei kavatsegi..vb hiljem söön veel mõned mandariinid ja siis tuttu ära smiling smiley Ma pean saama hakkama ei taha enam kaua selline olla!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 27. November 2013, kl 18.14

Merli, tubli siis kui ületanud pole.

Hakkasin sellest nädalast vett jooma, enne mul ei edenenud see vee joomine üldse, kuid nüüd otsustasin, et peab, vähemalt 1-2 liitrit päevas. Viib mürgid kehast välja, tselluliidile mõjub ka hästi.
See on mind väga aidanud, kõht on täis ja isusid pole. Mul on üks 500ml kruus, millest hea juua ja ka mõõta palju joonud olen. Kui arvuti ette istun võtan selle kaasa, varsti avastan, et juba tühi smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: merli24
Kuupäev: 27. November 2013, kl 18.19

annn olen sinuga nõus vesi on minu uueks sõbraks ka saanud smiling smiley Ma muidugi ei tea kas sellest nüüd niiväga erilist kasu ka on aga hea on juua smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 27. November 2013, kl 18.39

Anka, kuhu täna kadunud oled? ma ei usu, et terve päev midagi söönud pole smiling smiley ok, ju sul kiire päev täna smiling smiley Vaata, et sa seal pannkooke ei pugi jälle smiling smiley
Vurr-i, eilse supi anname andeks, ta ju ise ronis suhu smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Anka33
Kuupäev: 27. November 2013, kl 19.10

Tere ka minu poolt, veidi aega tagasi jõudsin koju tööreisilt ning tõesti, terve päev ei olnud mul aega/võimalust süüa. Kui koju jõudsin asusin kohe kõhtu täitma.

Pannkooke täna ei pugi, Annn, sest eile sõin kõik ära tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 27. November 2013, kl 19.31

Tere õhtust! Suur aitäh Vurrile põhjalike ja asjalike ülevaadete-kokkuvõtete eest!
Tahaksin ka järgmisel nädalal nädala-tabelist osa võtta.
Kas saan õieti aru, et enamus teist peab lisaks siinsele KA kaloriarvestusele veel kõrvalt muud arvestust - kaalujälgimist, ühikulugemist jmt.? Kas siinne süsteem ei ole end õigustanud, et topelt teha, või on nii lihtsalt ülevaatlikum?
Mina olen nüüd eilse ja tänase siia KA süsteemi üksipulgi kirja pannud, toidud kaalunud jne. Lubatud on mulle 1617 kalorit. Tundub pisut palju, et kaalu kaotada, aga eks peab proovima ja kui ei õnnestu, siis võibolla vähendama... Kuidagi ei mahu valgukogus soovitatud piiridesse, rasva jälle tarbin vähevõitu confused smiley. Eks homme uuesti smiling smiley
Vaidlesin täna endaga tund aega töölt kodu poole sõites, kas minna trenni või mitte. Nii palju argumente oli, miks mitte minna - peavalu, hirrrmus väsimus, pime ja kole ilm, soe ja valge ootav kodu. Õnneks siiski sain endast võitu ja läksin trenni, nüüd on nii hea tubli tunne smiling smiley
Kirjutasin enne veel pikema jutu ja kuidagi osaksin selle enne postitamist ära kustutada confused smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. November 2013, kl 19.45

Mina teen igapäevaselt perele süüa. Ise sealjuures kõiki toite ei söö. Nt. kui ma perele kartuleid praen ( tavaliselt on need eelnevalt keedetud) siis ise söön tavalist keedetud kartulit -praadimata. Üldiselt aga on kartul päris suur kaloriröövel. 1 keskmine keedetud kartul kaalub 100 gr- 77kcal ...ja mis see üks kartul ära ei ole süüa smiling smiley eriti kui ta on tükkideks lõigatud ja maitseainetega ära praetud.(ei tohi unustada, et lisandub ka õli praadimiseks 10g- 80kcal !) Nämm. ... aga see sada gramm kaob taldrikusse lihtsalt ära. Sellepärast ma hoolitsen alati selle eest, et mul oleks kodus koguaeg ! olemas toorsalati materjali- jääsalat, hiinakapsas, tomat, kurk, paprika vms. Siss saab taldrik toorsalatiga ära täita ja niimoodi ennast natuke ära petta.
Osad söögid teen ka spetsiaalselt endale. Nt. see "lihtne supp". Sellest mul pere lugu ei oska pidada ja kuna teistel ei ole vaja kellelgi madala energiasisaldusega toite , siis ma ei suru ka oma lurri peale. Ajan oma rida smiling smiley Ütlen ausalt, et kuna meil on majas lapsi, siis on meil alati kapis ka kohupiimad, kohukesed- aga neid ma ei puutu. Ei ole kiusatust ka smiling smiley
Vee joomiseks käisin ma poest omale spetsiaalselt suurt (õlle) kannu ostmas, mis kannataks ka kuuma. Teen 0,6L kannuga omale teed ja joon seda pooljahtunult, tavaliselt ilma igasuguse magustajata. Alguses oli see harjumatu,nüüd ei häiri üldse. Peale suhkru tarbimise vähendamist on maitsemeeled päris kindlasti muutunud. Kui ma vanasti virutasin tassi 1,5 lusikatäit suhkrut, siis nüüd panen vahel pool täit ja see tundub juba magus smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. November 2013, kl 19.54

Piretikesele tere smiling smiley

Kirjuta, millise eesmärgi ma sulle tabelisse märgin. Räägi mõne sõnaga enda ajalugu, millal alustasin, kas oled korduv langetaja, millist Eestimaa nurka ja millist vanuseklassi esindad. Kas loed kaloreid, kas märgid üles ja milline on sinu päevane lubatud kalorinorm.


heegeldis, selle topelt märkimise all mõtlesin siis seda smiling smiley , et kõik kes täidavad seda "meie oma nädalatabelit" (lk 17, teine postitus), märgivad eelnevalt oma toidud kuskil mujal üles ja siis sealt võtavad kalorikogused ning kirjutavad samad toidud teist korda ümber "meie oma nädalatabelisse" - see meie oma nädalatabel on meil puhtalt selleks, et ennast dissiplineerida. Meie oma tabel ei arvuta ise kaloreid ega muud, kõik on enda poolt käsitsi sisestatud. Aga kui ikka tekib mõte üks suur šoks ära süüa, siis peame arvastama sellega, et peame selle ju ka "meie oma tabelisse" kirja panema ja kõik näevad seda smiling smiley Mina olen vist küll mõnest asjast selletõttu loobunud. Ikka tahaks ju korralik ja eeskujulik olla smiling smiley



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Vurr 27.11.2013 19.56.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Piretike
Kuupäev: 27. November 2013, kl 19.56

Esimene päev seljataga, panen tänaseks kalorid lukku - ületasin lubatut 41 võrra, aga lubatud on vaid 1300 ning tean täpselt, mille arvelt tulevikus kokku hoida - laste banaanide kõrvale tuleb endale alati õunu vms osta ja pirukatest eemale hoida (pigem halb harjumus kui jube isutamine). Veega on esimesel päeval veel kehvasti - praegu joodud liiter, õhtul jõuab vast 2 klaasi veel. Olen harjunud jooma väga magusat teed-kohvi. Paar nädalat tagasi hakkasin tasapisi kogust vähendama, praegu olen kahest lusikatäiest jõudnud üheni, aga päris ilma vist ka ei saa.
Kui lapsed rohkem mahti annavad, siis homme loen kogu teie kirjavahetuse läbi ja räägin endast kasmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 27. November 2013, kl 19.59

Jah, sellest nädalatabeli mõttest sain küll õieti aru ja pean seda väga leidlikuks. Usun, et sellest on palju abi smiling smiley
Olin pisut segaduses, et mõnel oma lisasüsteem... Aga nüüd kõik selge, aitäh! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: merli24
Kuupäev: 27. November 2013, kl 20.12

Loodan homme siis paremat nrit näha kaalul smiling smiley Joon veel mõned tassid vett, pesen lapsed ära ja siis magama. Homme vaja vanasse korterisse koristama minna(kolisin vahepeal) Ja palju palju tegemist..loodan, et ikka jõuan korralikult toituda kh . Aga seniks kaunist õhtut teile ja head ööd.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 27. November 2013, kl 21.03

Anka, mõtlesin, et teen nalja, aga asi naljast kaugel. Mina vist nii ei suudaks, oleksin midagi ikka puginud, kasvõi šokolaadi või pähkleidki smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 27. November 2013, kl 23.42

Boože moi kui palju põnevat juttu! Mul ka päev kiire olnud, aga märgin kohe kõik üles, mis suust sisse on läinud. Mulle ka meeldivad Vurri manitsused, nendel on tugev tõepõhi all ja kokkuvõttes on see kõigile kasulik.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 27. November 2013, kl 23.44

Lingin ka nii vahelduse ja järjehoidmise mõttes winking smiley VÕISTLUS: "Me suudame!"

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 28. November 2013, kl 07.07

Tere varahommikut!
Tere tulemast ka uutele liitujatele!
Muidugi ma kirjutasin eiel õhtul pika jutu maha ja kui hakkasin postitama, siis kadus netiühendus ja arvake ära, mis mu postitusega juhtusthumbs up. Ei julgegi enam pikki kirju kirjutada.

Igaljuhul tahan veelkord tänada Vurri, kes on meid siin hoidnud oma tublide sõnavõttudega ja tabelite eest veel suurem kiitus. Aplaus talle! Tema on meie duelli hing.

Tahan ka kindlasti järgmine nädal tabelist osa saada, kuid ma hetkel võitlen, et kas vedada nädalavahetusel spaasse läpakas kaasa või mitte. Kardan, et kui ei võta kaasa ja üles ei märgi toite, läheb nii mõnigi amps rohkem suhu. Ja kes see jõuab pühapäeva õhtul järele lugeda seda, mida te jutustate siin. Mul oli juba eile õhtulgi sellega tükk tegemist, mõtlesin, et tulen vaatan reklaamipausi ajal üle ja lõpuks ma ei näinudki "Pilvede all" lõppu, sest pidin ju lugema foorumit.
Täna hommijkul ma ennast põhimõtteliselt ei kaalunud, et oleks homme mingigi üllatus, kusjuures võib sellest igapäevasest kaalumisest sõltuvusse sattuda. Ok, lähen täidan nüüd tabeli ära ja siis tööle.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 28. November 2013, kl 08.17

Hey! Ma lahkun siit grupist.. oli tore.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 28. November 2013, kl 08.20

Ohh, kus nüüd kukkusid kiitma ...smiling smiley Mul hakkab imelik kohe winking smiley No ,ok - tegelikult on väga meeldiv teada, et nii paljud on minuga ühel nõul ja , et teile meeldib see, mida me koos teeme. Tegelikult on ikka nii, et ega ma üksi ei saaks midagi teha. Asi õnnestub ikka ainult tänu Teile.
Kui duell koosneks inimestest, kes tahavad lihtsalt reedeti näitu kuhugi tabelisse kirjutada ja vaadata, et oluliselt just juurde ei tuleks või siis inimestest, kes ootavad , et jõuluvana neile motivatsioonikotikesi kuuse alla tooks ... siis võiksin ma siin tuututada niipalju kui tahan, oleksin nagu mõtetu hüüdjahääl kuskil kõrbe avarustes smiling smiley Nii, et ma tean, kui väärtuslikud on head duellikaaslased ja olen Teile kõigile väga väga tänulik smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 28. November 2013, kl 08.26

See on küll kurb uudis, Dieedipäevik. Lootsin, et lähed ostad omale toidukaalu ja jätkad oma uue plaaniga normaalselt toituda (nagu sa ise seda nimetasid) smiling smiley Kurb. Loodan, et saad kiiresti uuesti reele ja jätkad üsna pea mõnes teises duellis.
Hoia seda, mida oled saavutanud ! Edu.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 28. November 2013, kl 08.29

dieedipaevik, edu sulle, ära ainult alla anna! koos oleks kergem aga võib-olla sulle ei sobi see pidev jutustamine, leia endale kindlasti uus duell.
Ole tubli! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: merli24
Kuupäev: 28. November 2013, kl 08.46

Mis tõimub?? ma varsti söön hiiretipsu portse ja ikka kaal ei lange confused smiley J
lle tuli 300 gr juurde ..no miks??? confused smiley Ma ei tea enam mida teha alles langes ilusasti nüüd tõuseb ..nutt kurgus juba sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 28. November 2013, kl 08.56

Merli, rahu , rahu. Nüüd oleks vaja analüüsida, et mida sa teistmoodi oled teinud. 500-600 kalorilised söögikorrad ei ole õnneks hiiretipsukad smiling smiley Vajadusel annab sealt kärpida küll. Küsimus on selles , et kas on vaja kärpida ? Kõige suurem viga, mille sa praegu võid teha, on see , et hakkad nälgima ja lükkad oma keha säästureziimile. Siis on kindlasti jama majas.
Mismoodi sa varasemalt oled kaalu jälginud ? Kas oled alati ennast iga päev kaalunud ? Kas oled need kaalud kuhugi kirja pannud ? Kui, jah... siis äkki sa vaatad neid numbreid, võrdle neid ka oma naisteasjade kalendriga ja selgub, et sul on igas kuus näiteks periood, kus kaal koguneb ( keha hoiab vedelikke kinni) ja siis peale uue tsükli algust kukub kaal kolinal paari päeva jooksul ( keha laseb vedelikud lahti).
Või oled sa näiteks hiljuti imetamisest loobunud ?
Või oled sa hoopis näiteks lähiminevikus mingit ranget dieedikuuri teinud ?



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 28.11.2013 08.59.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.