Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 28. January 2014, kl 07.09

Siin hakkas juba tõesti palavaks minema.......
Aga mina siis sain eile jälle taas tõdeda, kui olulised on kõik söögikorrad ja vahepalad. Tean seda tegelikult juba ammustest aegadest ju......kuid eile oli lõuna ajal jubeeee kiire ja nii ma jäingi söömata põhimõtteliselt. Kella kolme ajal sain lõpuks sööma ja seda ka väljas ja issand kuidas mul oli nälg, apppikene, ahmisin oma toidu sisse ja siis veel muudkui nuiasin lastelt, et ega sa seda ei taha ja seda ei taha. Mees vahtis mind kui kuutõbist, kusjuures olin söönud korraliku eine ju magustoiduga, oli mul tunne, et nüüd läheks sööks veel Mac-i eine ka otsa. Õhtul kodus ei saanud ka veel rahu, käisin mööda kappe, krõbistasin riisivahvleid ja olllllaaaaa, leidsin assortiikarbi, kraapisin lahti ja sõin kommi, oi kui hea ja oi kui halb tunne on nüüd hommikul sellest. Kurb ikka küll. Sai jälle selgemaks see, et mitte mingil juhul ei tohi lõunasööki vahele jätta, sest mina seda pärastist hundiisu ei suuda enam ohjeldadaspinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: pärlike
Kuupäev: 28. January 2014, kl 08.05

Kuhugi kadusid 900g, päevagaconfused smiley Higistasin vist eile tordid väljaspinning smiley sticking its tongue outMul on natuke kurb, et IcanDolt lahkus...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 28. January 2014, kl 08.16

KurrNurr, see vahelejäänud söögikorrale järgnev õgimishoog on kuidagi tuttav "värk" smiling smiley. Tundub, et see asi on "peas" kinni ja mitte ainult sinul, vaid see on üsna levinud probleem. Arvan, et sellel hetkel peaks vist proovima endale teadvustada, et ega see asi nii kergelt ei lõppe ja pigem siis teha omale mingi lisasöök nt. suure toorsalati näol. Ilmselt sellel hetkel see salat ei tundu enam üldse nii ahvatlev, näksid on alati paremad, aga kui see salat ikka laual on - kahvel sees, küll see salat ikka tee suhu leiab ja lõpuks selle nälgas aju ära petab smiling smiley Paar kuud tagasi, sõin ma üks õhtu ära tõeliselt suure taldriku ( võiks öelda lausa vaagna) suuruse kuhjaga hunniku toorsalatit. Mõistuse juures olles oleks võinud arvata, et see on peolaua vaagen smiling smiley ... aga noh, mul oli juba selle toorsalati hakkimise ajal nälg ja nii ma siis võtsingi ikka kohe suurema taldriku ja muudkui lõikusin ja lõikusin... mäletan, et isegi selle "valmimise ootamine" oli pingutus, sest aju karjus " tahak koheeeee...", mis siis , et ma tegelikult olin juba õhtust söönud. Aga arvan, et igal juhul oli see parem valik, kui mööda kappe krõbistada... mine sa tea, mis ma sealt lõpuks veel leidnud oleks smiling smiley Vahel olen niimoodi porgandeid närinud, on õnnestunud lausa niimoodi neid närida, et tunnen juba kuidas kohe hakkab kõht valutama ... aga käsi ikka sirutub... Ja tavaliselt on mul nendel päevade õhtuks olnud kaloreid järgi ! Sellest võiks järeldada, et lihtsalt päeva jooksul kogunenud puudujääk nõuab tasa tegemist smiling smiley Nii, et mul juhtub ka smiling smiley Ilmselt oleks kõige targem omale teadlikult mõni tegevus otsida ( mööda kappe tuhnimine ei ole "see" tegevus smiling smiley ). Kas mingi näputöö - hobi või mõni ajakiri-raamat välja otsida. Arvutist kappe tuulama- on kuidagi teekond "lühem" ja "selgem", ajakirja või raamatut lugedes aga ei ole ma täheldanud sellist näksimise vajadust. Ilmselt on see seotud ka halva harjumusega võtta omale kohv, näkileib vm. ja tulla arvutisse lugema. Minu arust oli siin KA-s üks artikkel just hiljuti selle kohta, et millistest harjumustest tuleks ennast õpetada loobuma. Arvuti ja teleka ees ei keskendu inimene söömisele vaid millelegi muule... eks me kõik teame, kuidas midagi arvutist lugedes ja samal ajal suhu pistes, saab see asi näpu vahelt märkamatult otsa. Mina võin küll öelda, et minul on see halb harjumus olemas .

Nii. Pipu küsis, et kas keegi oskab talle abikaasa kalorite ja süsikate lugemisel nõu anda. Mina kahjuks ei oska nõu anda. Ainuke mõte oli, et tee mehele nt. KA kolmepäevane tasuta liitumine ja vaata, mis see portaal pakuks tema kaloraaziks ja muudeks näitajateks. Kui aus olla, siis ma isegi ei tea, kas KA arvestab ikka inimese sooga, no tahaks loota...
Aga äkki keegi teine meie hulgast oskab ?

ICanDoIt. Ma ei saa aru, et miks sa nii kuri oled mu peale. Ise sa ka kasutad väljendeid, et "aitab enese jooksutamisest " jne. Kuna meil on sinuga varem sellel edasi tagasi jooksimise teemal siin juttu olnud aga vaatamata sellele "juhtuvad" sul sellised asjad ( et siinse vaikuse ajal kirjutad sina lihtsalt teises teemas) , siis on ju selge, et sinule meie duell ei ole piisav. Sulle on midagi põnevamat vaja ja sa mitte ei otsustanud , et teeks siis ise "seda siinset" duelli põnevamaks ja sisukamaks, vaid sa otsustasid mitmel rindel olla. Võibolla on asi selles, et sa oled noor inimene, möllu täis ja sinu jaoks ei ole tekkinud veel mingit "stabiilsuse" vajadust. Mina tunnen, et mina ei viitsi teha tabelit ja mässata seikelejatega. Võibolla olen mina liiga vana ja vajan stabiilset seltskonda. Olen arvestanud sellega, et vaatamata reeglitele , on ikka nii, et rahavas tuleb ja läheb, aga kokkuvõttes on eesmärk see, et leida endale kasvõi paar kolm-neli inimest kellega vajaduse korral siis kasvõi mitu aastat koos nokitseda. Mina ei ole nii enesekindel, et ma julgeks kindlalt väita, et ma teen oma üleliigsetele kilodele kiirelt 1:0 ja siis pole mul rohkem kellegi tuge vaja. Aeg on näidanud, et aeg läheb kiiresti ja alati ei õnnestu kõik asjad nii hästi kui tahaks smiling smiley Sellepärast ma eelistangi stabiilset seltskonda, kes ei jookse avalikult kahe kõrvuti duelli vahet, ükspäev siin, teine päev seal. Tubli, et oled oma otsuse teinud ja ma usun, et sa võibolla saad minu põhimõttest isegi mõne aja pärast aru, siis, kui sa oled ise ainult ühele duellile keskendunud ja sealse vaikuse põhjuseks on see, et mõni teie duelli oma mujal vatrab. Aga võibolla sa ei saagi seda mõista, sest sinul on olemas võimalus lihtsalt uks kinni lüüa ja minna omale uut , põnevamat seltskonda otsima. Minul seda võimalust ei ole smiling smiley või siis on ju kah, aga selleks peaksin ma selle duelli ukse ripakile jätma. Milleks siis mulle kogu see nähtud vaev smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 28.01.2014 08.18.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 28. January 2014, kl 10.19

Tänan heade sõnade eest! Me oleme proovinud juba mitu aastat asja lahendada aga tundub,et asjatult.Hetkel näen veel viimase võimalusena teise kohta kolimist.Ta on muidu suurepärane mees ja me armastame üksteist aga ühe koha pealt on ta väga nõrk inimene ja seda siin elades muuta ei saa.Eks me ole ennegi sama probleemi eest põgenenud (kolinud) ja saime nii ca 6a normaalselt elatud enne kui asi jälle allamäge minema hakkas.Mina olen valmis veel proovima aga nüüd ongi küsimus kas tema ka selleks veelkord valmis on.Oleks ma 15a vanem,siis võiks selle ära kannatada (selles vanuses vb poleks neid muresid ka enam) aga olen noor ja võin elada paremat elu.Huhh... Sain vist ennast tühjaks rääkida.
Nii Pipu, sulle kahjuks nõu ei oska anda mehe toitumise koha pealt.Aga seda KA tasuta 3-päevalist liitumist võiksite proovida küll.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 28. January 2014, kl 10.32

Hatugirl, Sa oled tugev ja tubli naine! Ma väga loodan, et Sinu mees kolib koos sinuga uude elukohta, ja uues kohas ootab teid ees uuesti rahulik pereelu.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 28. January 2014, kl 13.33

Oioioi, kaalulangetamine nagu sõjas ja armastuses, peaasi, et see kõik kokkuvõttes ikka kasu toob ja igaüks "oma" leiab. Minul ei ole mitmes duellis osalejate vastu midagi, kui peetakse kinni siinse duelli reeglitest, äkki me peaks need kuskile eraldi välja tooma, et oleks silma ees, siis on kõigile selge, kas keegi rikkus mingit reeglit või mitte.

Toitumise osas: püüan sel nädalal võimalikult madalat profiili hoida (pärast nädalavahetuse rootsi-lauas söömist). Õnneks osa juurdetulnud kaalust on juba maha läinud, loodan, et nädala lõpus olen vähemalt nullis, see oleks isegi tubli saavutus.

Pipu, ma arvan, et ega siin polegi muud nõu anda kui mõtle oma teekonna algusele ja asuge aga katsetama, millest on kasu ja millest mitte. Vaadake üle baasainevahetuse kaloraaž, muidugi tasuks vaikselt liikumisega alustada jne.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 28. January 2014, kl 13.36

Siin need ongi, duellis osalemise reeglid

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Piretike
Kuupäev: 28. January 2014, kl 15.39

Mina leiutasin enda jaoks uue nõksu, kuidas pere ära olles häid asju teha, aga vähem süüa. Eile küpsetasin kotlette ja kui ühe asemel oli õhtuks juba kaks ära söödud, ladusin ülejäänud portsjonitena sügavkülma. Täna võtsin julguse kodujuustu-ananassi plaadikooki teha, ühe tüki sõin ära, ülejäänud panin jälle sügavkülma. Õnneks on mul niigipalju iseloomu, et sealt ma seda sulatama enne ei lähe kui plaani võtan, aga köögist kausi kõrvalt niisama läbi käia ma küll ei suuda.

Ja meeldiva üllatusena leidsin täna, et veiselihasüldis on ainult 41 kcal. Maitse tahab harjumist, aga mõnus on suur tükk südamerahus ette tõsta. Pealegi on veiseliha vereloomele (millega meil pärilik jama) hea.

Topeltduellitamine aga tundub mõttetu. Kogu energia kuluks nagu selle kõige õigema otsimisele, aga põhitegevus, kaalulangetamine kaob selle taha ära. Oma tiimi tunne ongi see kõige õigem, mis aitab reel olla ja pendeldades pole seda enam. Usun, et tiimikaaslasedki võivad end pisut reedetuna tunda, oleneb muidugi valulävestsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 28. January 2014, kl 21.08

Olen KurrNurr-iga nõus, ei tohi toidukordi ära jätta... ja ka toidukordade vahesid ei tohi pikaks venitada. Minul venis täna lõuna ja õhtusöögi vahe 6 tunniseks ja sain sellest peavalu, nii on mul ka enne olnud...keha annab märku, et midagi oli valesti smiling smiley

Ja õgimishoogudel on mul praegu väga hästi aidanud vesi, kui tean, et kõht peaks täis olema ja nälg on ikka, joon oma 500ml kruusi (kasvõi vastu tahtmist) tühjaks ja siis kaob ka isu smiling smiley sest magu on punnis ja ei mahu enam.

Pipu, ei oska sind ka kahjuks aidata, kui mees viitsib siis usun internetis on palju ka meeste kaalulangetamisest juttu olnud...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Pipu
Kuupäev: 28. January 2014, kl 22.45

Tere! Vabandan ette ja taha aga täna ma kahjuks ei jõua toidutabelit täita kuna tänane päev algas kell 3 öösel ja lõpeb alles nüüd. Ning uus äratus juba nelja tunni pärast confused smiley. Katsun seda teha homme tagant järgi. Ärge pikka viha pidage smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 28. January 2014, kl 23.34

Kadri... vaata ..., sa panid lingi mis suunab esimese lehekülje reeglitesse ...Ma saan aru, et sa vihjad sellele, et meie reeglistikus ei ole kirjas, et ei või teise duelli kuuluda. Ütleme nii, et kõike lihtsalt ei ole võimalik must-valgelt kirja panna. See on ka päriselus nii. Ja tegelikult ei ole ma teises duellis osalemise täielik vastane. Kõik on suhteline, mõistuse piires. Tahate teises duellis tabelis olemise pärast olla, palun väga. Tahate vahel sinna üksiku kommentaari jätta-palun väga.
Täiuslikke reegleid pole olemas. Küll aga hoiavad need esilehe reeglid meie duellist kindlasti eemale need inimesed, kes tahavad ainult tabelisse kuuluda ja suhelda ei viitsi. Edasine selgub juba asja käigus ... Meie duell on ajajooksul võtnud oma näo, see on kujunenud asjalikuks ja kokkuhoidvaks tugevaks seltskonnaks. Ma arvan, et latt on üsna kõrgele seatud ja ma usun, et me suudame kevadeks veel väga paljudest kilodest koos vabaneda !
Mis puutub ICanDoIt-i valikusse, ... siis praeguseks on ta juba maha rahunenud ja ütleb teises duellis ise ka, et ta ei saa praeguseks enam ise ka aru, et miks tal oli vaja niimoodi edasi-tagasi tõmmelda ( tema enda sõnavara) ja ta tunneb, et ta justkui oleks oma juuri ( teist duelli) selle tõmblemisega reetnud. Mulle meeldib, et ta on sellest aru saanud ja usun, et see otsus aitab tal keskenduda praegusele suunale ning, et see viib ta lõpuks eesmärgini . Seega , rahuneme nüüd meie ka maha. ICanDoIt ei ole kuhugi kadunud ja te kõik võite julgelt duellides ringi vaadata. Kui keegi leiab, et talle mõni duell inspireerib rohkem, siis ma ausõna ei pahanda kui keegi tahab kolida. Palun ainult, et ärme pendelda. Ja kes tahab kolida, see ei pea sugugi arvama, et ta ei tohiks siia enam üldse kirjutada. Loomulikult võib ja mul on väga hea meel teada, kuidas endistel duellikaaslastel läheb. Eelistaksin alati sõpradena lahku minna. Ja minu arust võiks üldse kogu see erinevate duellide seltskond palju aktiivsemalt omavahel suhelda ja selleks ühiseks suhtluseks sobiks hästi nt. -läbi KA blogi. KA-s on palju rohkem rahvast, kui seal blogis käijaid ...
Mis seal vahet siis on kas ainult meiega või "igal pool" ? Vahe on selles, et ma püüan keskenduda nendele , kes on meie duelli pärisliikmed. Need kes käivad vahel niisama sõna sekka ütlemas, nende igapäevategevustele ma ei keskendu ja mul ei ole vaja, et meil oleks tabelis 25 liiget, et ma peaksin siis sealt enda jaoks välja sõeluma, et kes on päris-tiimikaaslased ja kes on niisama tabeli või olemise pärast olijad smiling smiley Ma lihtsalt ei jaksaks. Praegu on mul väga hästi meeles, et Pärlike lubas kookidega koomale tõmmata, et Hatugirlil on raske hetk praegu, aga vaatamata sellel püüab ta sellel raskel ajal ikkagi oma menüüsse tasapisi muudatusi teha ( saia vähendamist), et Pipul on tööjuures pahatahtlikud saiakesed, kes teda "ära püüavad rääkida" aga õnneks on kodus toetav mees kellega koos nad meile kõigile varsti ilmselt silmad ette teevad smiling smiley , et Annni eesmärk on hetkel oma nädalanormi tasakaalus hoida jne. KurrNurr, Kadri ja Piretike- teie olete ka meeles smiling smiley smiling smiley smiling smiley
------------------------
Ootan endiselt, et millal KurrNurr oma mehe saab pehmeks räägitud winking smileywinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 28. January 2014, kl 23.45

Pipu, ära üldse muretse ... me kõik oleme vaid inimesed. Magamine on ka kaalualandajale väga oluline... stressis ja väsinud keha ei taha ka kaalu ära anda.

Kusjuures ma peaksin ise ka oma puhketundidele hakkama rohkem keskenduma. Hakkab teisi aina vähemaks jääma. Ja tulemas on minu jaoks päris koormavad veebruar-märts, kus mul hakkab olema nädalavahetustel väga palju väljasõite, mis eeldavad tavaliselt hommikuti kell 5 tõusimist- mu lapsed osalevad aktiivselt võistlusspordis.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 29. January 2014, kl 00.50

Vurr, sugugi mitte ei olnud see mu eesmärk, pigem ehk just see, et reeglid üle vaadata ja täiustada ning kõigile meelde tuletada ja südametunnistusele koputada, et me neid ikka meeles peaksime. Vurr on siin duellis tohutu töö ära teinud ja on täiesti mõistetav, miks selline pendeldamine ja pidev tagantsundmine ning hurjutamine tal meele mõruks teeb. Püüame seda tehtud tööd ja vaeva ikka austada ja sõbralikult edasi suhelda.

Rääkides unetundidest, siis jah, peaks ammu norisema juba, nüüd kaongi teki alla, kribamiseni!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 29. January 2014, kl 07.30

Kadri, aitäh toetuse eest smiling smiley Kahjuks ei saa ma esimese lehe reeglistikku midagi enam juurde kirjutada ega seal midagi muuta. KA lehekülg võimaldab juurde kirjutamist (toimetamist) ainult umbes 5 minuti jooksul peale kirjutise postitamist ... mõistetav. Need on seal nii nagu nad on, aga usun, et oma algse eesmärgi nad täidavad ära winking smiley

Võibolla peaksin tegema kaalutabelile lisalehe veidi täiustatud reeglitega ... aga ma hetkel lihtsalt ei jaksa juristiks winking smiley hakata.

Ma võtsin millalgi ette , et teen meie toidutabeli ka isearvutavaks, aga kuna mu oskused on piiratud, siis võtab selle nokitsemine liiga palju aega sad smiley ja selle tegemine seisab nüüd poolikult. Võibolla ma millalgi jõuan selleni ka ... smiling smiley

Eile õhtune ilm ( külm koos tuulega) ... oli päris hull õues olemiseks. Võtsin kinda käest ära, et paar pilti fotokaga teha ja oh kurja kuidas pärast näpud külmast valutasid sad smiley Soe teetass oli see mis pärast päästis. Ma ei ole kunagi nö. virisev külmavares olnud, kuigi viimasel ajal tajun, et mul on pidevalt külm.
Ja homne ilm tõotab veel hullem tulla. Õnneks nädalavahetuseks tõmbab tuul tagasi, sest mul on nii laupäeval kui ka pühapäeval jälle "lumeüritused". Õnneks käisin ostsin hiljuti just uue Weleda "külma"kreemi ( Weleda Calendula Weather Protection Cream). Kui kellelgi vaja, siis seda julgen küll soovitada. Hea määrida, läheb kergelt naha sisse, ei ole selline paks "tatt" mida nühi ja nühi, et naha sisse läheks.



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Vurr 29.01.2014 07.34.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 29. January 2014, kl 09.19

Toorjuustusõpradele... ostsin ükspäev katsetamiseks Farmi light toorjuustu (klassikaline), et ära maitsta kas sellega võiks vahel maitsesatud toorjuustusid asendada smiling smiley Paljalt riisivahvli või wasa näkileiva peale pannes maitseb see minu jaoks nagu hapukoor smiling smiley Aga usun , et võibolla singi alla sobiks paremini määrida ... Ja siis uurides Farmi küüslauguga toorjuustukarbi silti avastasin, et selle toote energiahulk oleneb sellest, et mis keel sinu emakeeleks on ! Eesti keeles ja kahes teises keeles on 100g 305kcal, aga ühes keeles on 302 kcal smiling smiley

See tegi mulle lihtsalt nalja smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 29. January 2014, kl 09.26

Minul on üldse pidevalt külm, pärast kaalulangust hakkas see jama. Istuva töö tõttu tekib vahel lausa tunne, et käsi-jalgu enam ei tunnegi, pean vahepeal liigutama smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: pärlike
Kuupäev: 29. January 2014, kl 10.01

Vurr, kiitust sulle, kes nii pikalt kirjutab ja arutleb toimuva kohta. Eile õhtu tabas mind suur nälg, õnneks olid juurikad kodus ja tipikaste, hetkel on tabelisse kandmata. Kuhjasin taldriku peale porgandi, kurgi ja paprika maitses väga hästi. Sai ka eile suure külmaga väljas käia, täna teen väiksema ringi. Hea mõtte tühja kõhu korral juua vett, mina tarbin teed. Ka mina ei oska nõu anda, kuidas arvutada meeste kaloraazi. Kui tohib küsida, millise võistlusalaga lapsed tegelevad ja kui vanad nad on, ja kui kaua juba. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 29. January 2014, kl 10.12

Mina ei saa selle külmaga üldse välja.Hommikul lapsed kooli - lasteaeda,puud tuppa ja koertele süüa.Õhtul lapsed koju.See on kogu mu väljas olemine.Õnneks lubas varsti soemaks minna,siis tahaks kohe kõndima ka minna.
Oma kõhu tahaks ka korralikult käima saada.Sügisel oli hea - iga hommikul kohe peale ärkamist.Nüüd on hea kui üle päevagi õnnestub.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 29. January 2014, kl 11.34

hatugirl, mul on sama probleem, kui tarbisin kalamaksaõli kapsleid, siis hakkas paremini tööle, aga ei taha ju eluaeg tablettide peal elada.

Muide kas teil on ka nii juhtunud, et alguses pakkus kaaluabi ideaalkaaluks üht numbrit, nüüd äkki pakub teist. Ma mõtlen ideaalkaaluks just ja ma ei ole sedagi numbrit veel saavutanud, mis alguses välja pakkus.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 29. January 2014, kl 11.35


Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 29. January 2014, kl 12.57

Kadri, ma kahjuks ei ole eelnevalt keskendunud, et mida KA mulle varasemalt ideaakaaluks välja pakkus smiling smiley Täna igatahes pakub ta mulle selleks 64,6kg ja soovitab selle saavutamiseks 17 nädalaga 17 kg maha võtta, sealjuures süües 1383kcal päevas ( hoidmiseks 1883kcal).
Panen need numbrid siia kirja, et võibolla tulevikus oleks siit vana võrdlusmaterjali võtta smiling smiley

Pärlike. Ma jätan sinu küsimuse vahele, sry smiling smiley Ma ei taha laste nimesid selle täiskasvanute portaaliga siduda, aga viidetest piisaks, et teatud ringkondade inimesed oskaks kohe seostada.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 29. January 2014, kl 13.17

Tahtsin lisada veel, et ma ei plaani sellest 1383 kalorist hakata lähtuma, sest minu eesmärk on langetada "võimalikult palju süües". Seda kui palju ma süüa saan, et kaal tasapisi langeks , otsustan ma katse-eksitus meetodil ja alustasin alguses kõrgemalt, nüüd olen 1510 juures ja ei kavatse seda vähendada, kui kaalukadu on olemas. Aga kaalukadu olemasolu hindamisel pean kindlasti jälgima, et ma ise ka ikka korralik olen olnud. Hetkel on kuude lõikes kaalukadu olemas, olen rahul. Kindlasti ei tee ma mingeid järeldusi nädala-kahe peale. Ei kiirusta.
Ma olen ilmselt ükskord juba oma tarbitud kalorihulga ja kulutatud kalorihulga suhte nässu keeranud. Mõnel päeval kulutasin sama palju kui tarbisin ja arvasin, et mida rohkem kulutan seda parem... kuhu sel kehal ikka pääsu on, küll ta peab hakkama ära andma... aga päris nii see ei olnud. Praegune eesmärk on olla kannatlik ja rahulikult kilosid vähendada smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: pärlike
Kuupäev: 29. January 2014, kl 13.17

Mõistan, huvi oli millega nad tegelevad, nimed ei ole olulised. Tulin väljast nii krõbe ilm oli. Sai ka kalasupp tehtud nii hea oli

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 29. January 2014, kl 13.30

Pärlike, nimedega on see, et kui kaelariputatavat kraami liiga palju koguneb, siis pannakse väga kergelt vihjetele nimed taha smiling smiley Aga kõik see mis ma siia kirjutan, on ja jääb siia, ma ei saa seda ära kustutada. Toidutabelist saan winking smiley ... sul vist oligi tänane vesi märkimata smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 29.01.2014 13.31.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 29. January 2014, kl 13.34

Teie jutu peale lõin ka oma nr.-d KA-sse.
KA ütleb, et minul ongi praegu ideaalkaal grinning smiley ja selle hoidmiseks peaksin sööma 1730kcal-t....kui ma nii palju päriselt sööks oleksin paari nädalaga juba seal kus alustasin smiling smiley
Ja ma pole ju üldse rahul oma kaaluga veel...
Minu sisestatud kaal 55kg...sellele annab KA aega 5kuud ja kaloreid 1265 smiling smiley nii mul enamvähem ongi.

Vahepeal loen KA blogist, et paljud kirjutavad...on KA-s tagasi ja kaal ka uuesti tagasi tulnud, et alustavad otsast peale...
Mõtlen...kas tõesti ka mina olen siin ühel päeval tagasi ja alustan uuest...see oleks ju nii nii kurb. Loodan tõesti, et seda ei juhtu.
Kas meie duellis on ka keegi, kes nii uuesti alustanud? ma kahjuks ei mäleta enam...küsin sest minu elu tippkaal oli nüüd kui alustasin KA-ga ja enam sinna kaalu tagasi ei taha.
Huvitab just, et kuidas läheb kaal uuesti nii käest ära? Peaks ju kõik selgeks saama sellel raskel teel.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 29. January 2014, kl 13.50

Annn, mina olen üks neist , kes on peaaegu, et päris uuele ringile pidanud asuma. Miks tagasi tuli ? Vastus on lihtne: ma ei olnud suutnud omale söömisharjumusi ära kinnistada. Ja peale toitude märkimise lõpetamist, ei märganudki kuidas suu muudkui matsus... Kusjuures kohe peale märkimise lõpetamist ei tulnudki kaal tagasi, vaid mõned kuud hiljem ja siis kohe kolinal. Eks alguses ilmselt oli ikka midagi veel meeles, aga inimesel on ju valikuline mälu .... smiling smiley Sellepärast ma enam ei näegi vajadust väga kiirustada. Ma parem langetaks rahulikult, et harjumustel oleks aega pikemalt kinnistuda ja äkki tuleb seekord paremini välja , jõuan kaugemale välja. Eks eelmine kord pani omamoodi põntsu ka see kaaluseisak, mis kestis tugevalt üle poole aasta. Ja ma oma arust pingutasin (liikusin) , nii et "silm sinine" winking smiley aga ilmselt oligi (üle pingutamine) see minu viga ( tagantjärgi arvates).



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 29.01.2014 13.52.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 29. January 2014, kl 13.53

Hmm, nüüd kui KA-s kaalu nr.-t värskendasin, näitab 1395kcal ja 3kuud. Ma ei saa midagi aru, kust ta neid nr. võtab. enne lubas vähem süüa nüüd rohkem... smiling smiley (tean, et aega muutsin nüüd, aga ikka...) tabelid ja arvutamine pole minujaoks...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 29. January 2014, kl 13.56

Vurr, loodan, et seekord siis enam tagasi ei tule need kilod. Küsisingi sellepärast, et äkki õpin teiste vigadest...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 29. January 2014, kl 14.20

No kui sa muudad eesmärgi aega, siis peabki kalorite hulk muutuma olenevalt sellest kas sa siis tood oma eesmärki lähemale ( tahad kiiremini alla saada) või nihutad eesmärki kaugemal ( tahad rahulikumas tempos alla võtta). Kiiremini alla võtmiseks lubab arvutisüsteem vähem süüa, aeglasema allavõtmise jaoks lubab rohkem süüa smiling smileysmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 29. January 2014, kl 15.04

Jaaaaaa.....ka mina olen juba mitmendal ringil vist......samuti ei olnud see asi veel kinnistunud ja enne rasedust, kui ma siin olin, kuidagi jäin tammuma ühe nr juurde, edasiminek jäi toppama ja nii ta läks. Kuid hetkel on küll mul motivatsioon laes, loodan, et ta sinna jääbki. Muidugi saab selle eest tänada vaid meie üliagarat Vurri, kes utsitab ja kutsub kogu aeg korrale meid. Järjekordsed tänud sullesmileys with beer

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.