Kuupäev: 28. March 2014, kl 08.26
Tere hommikust ! Kõik meil täna väga varased ärkajad, kell vaevu 8 alles ja tabel peaaegu koos
Minu olen jõudnud ka juba ennast kaks korda kaaluda ja minu tänane palgapäev ütles mulle, et mina saan palgaks -0,8 kg , kaalunumber 78,2

Olen väga rahul, sest see on taaskord üks ilusamaid numbreid minu ridades
Mõne aja pärast lähen suvilasse ( loodan, et saan Kadri numbri ka enne ikka kirja ) ja homme -ülehomme olen sõidus. Loodan, et suudan ennast mõistlikult üleval pidada, ning ei tee mingit karuteenet oma kaalunumbrile.
Pipu ... nagu isegi kirjutasin, et palk vastavalt tehtud tööle

Usun, et sul on endalgi kahju, eks. Sul on plaan number kahekohaliseks saada aprilli esimeseks pooleks... see rong läks nüüd küll juba ära, aga ära heida meelt. Ma väga loodan, et sa leiad taas oma endise meelekindluse ja suudad järgnevatel rasketel nädalatel teha õigeid toiduvalikuid. Eks kodus ongi kergem kui väljapool kodu olles, tean seda omast käest ... aga pooleteise kilo kaupa nädalas võib ühe kuuga vääääga palju kaalu tagasi koguda, nii et päris endises "vaimus" ei tohi, eks ! Ja mr. Bossi number jäi ka kirja panemata... ta ilmselt magas varahommikul veel.
Väikepäike .... tabeli järgi on kaotuseks -0,3. Aga kuna sa oled meil sama "slim" kui Annn-gi ja minu, kui suure inimese silme läbi, on teilt "võtta" vähe

siis on iga miinus ju väga väga super

Kõige tähtsam on , et väike miinus oleks iganädalane nähtus

Sinu toidutabeli read on vahel natuke hämmastavad. Sa suudad toituda nii nii tervislikult ja siis kulutad prauhti 300 kcal kaupa kommidele... aga eks mingid rõõmud ju peavad ka olema , eks
KurrNurr, ... ilus , eks ... no on ikka küll ilus seda numbrit juba vaadata , onju

Rõõmustan koos sinuga ! Ära siis unusta, et päevapiirid madalamale kukkusid. Tubli oled!
Annn... Sul jah nagu merelaine, üles-alla, üles-alla ... ainult, et mitte väikeste sada-paarsada kaupa, vaid millegi pärast viimased kõikumised väga suurte numbritega... nüüd võiks kaks korda samas suurusjärgus ainult alla "kõikuda"

Tean, et püüad ja küll see sihikindlus su uuesti sinna 5-e juurde tagasi viib
---------------------------------------
Tabelis muutsin ära KurrNurri päevanormid, Kadrile märkisin´praegu kalorid, ... aga korrigeeri ise oma päevanorme jm. ja anna meile ka teada, kui oled mingid uued eesmärgid omale seadnud

Pipu vist ei pidanud see nädal toidupäevikut täitma, tema read läksid peitu ning ... Hatugirl läks meie "lahkunute ridadesse".
Nüüd aga kõik kel võimalik D-vitamiini "koguma" !
*** Kadri. Tabeli järgi pluss 0,5. Loodan, et uued plaanid toitumises annavad uue tõuke kaalulangusele ka
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 28.03.2014 08.30.