Kuupäev: 15. February 2015, kl 17.36
Eile oli mul kehva päev toitumise osas, kodust väljas olles sööd igasugust jama olude sunnil ja enesetunne ka sellest kohe kehva.
Aga täna käisin jooksmas, polnud mingi 2-3 nädalt jooksnud ja niiii mõnus oli, päike paistis, tee kus jooksin oli kuiv, mulle meelepärane muusika klappides, eluisu tuleb lausa tagasi

.
Jooksin 1 tund, põletasin 600 kcal ja keskmine pulss 149. Natuke liiga kõrge, aga enesetunne oli hea jooksu ajal.
Väga tubli siucra, et omal ajal sellest mürgisest nikotiinikepikesest lahti said ja selle asemel jalutamas hakkasid käima. Mis väga tubli, see ju parim asi, mis endale teha said

.
Mädzi ära mõtle, et ülejärgmisest nädalast hakkad korralikuks, ürita ikka kohe normaalselt toituda. Tänasida toimetusi ära viska homse varna

. Lapsega tegelemine on muidugi kurnav, tean seda omast käest, aga mulle just meeldiski siis 2-3 korda nädalas öhtuti rühmatrennis käia, sai vaheldust lapsest ja suhelda teiste inimestega. Trennist tagasi tulles olin kindlasti rõõmsam ja parem ema

.
Nii, oleme nüüd uuel nädalal kõik tublid ja vaatamata kuuseisule, mis lubab kaalu juurde saada, üritame ikka kõik vastupidist tõestada.
Olge tublid