Kuupäev: 20. May 2015, kl 07.37
Oi
Ursull, väga armas, et ma ikka meeles

Ma tegelikult ikka veel jälgin teid jah ja juba mõtlesin, et millal te mu ära kustutate
Minuga sellised küsimärgiga lood, pean kaks nädalat ootama ja siis selgub, mis edasi saab. Nimelt käisin esmaspäeval UHs ja selgus, et suurus ei vasanud nädalatele (hetkel peaks 9.nädal käsil olema). Lootekott oli olemas ja pika otsimise peale leidsime ka midagi väikest selle sees, südamelööke ka veel ei leidnud. Arst mõõtsis selle ära ja kui kahe nädala pärast ei ole kasvanud, siis kahjuks ...

Samas oli mul teise lapsega midagi taolist, aga siis olid nädalad varasemad 7.nädal jooksis. Lootekott oli algul tühi, kaha nädala pärast oli kenasti olemas ja kuklavoli mõõtmisel 12-13 nädal öeldi, et enam ei saa mõõta, kuna liiga suur selleks juba ja sain need paar nädalat tagasi, mis algul maha võeti.
Aga jah nüüd ei tegi kuidas olla ja mida mõelda, iga toimetamine kõhus tekitab segaseid tundeid, et kas see on nüüd hea või halb
Söömisega on hetkel kenasti, söön kõike ja halvaks ka ei ole läinud (samas võiks, siis oleks üks hea tunnus juures).
Ma iseenesest saaks oma kaalud ka tagantjärele lisada, mul need igapäevaselt kirja pandud.