Kuupäev: 07. January 2012, kl 19.53
Paistab, et JAN kadus ära kuhugi, kuigi ta võib veel end ilmutada. Aga pole hullu midagi, meie üheteistkümnekesi kaotasime selle pooliku nädalaga 9,5kg ja see on ju super tulemus. Jätkame samas vaimus
Jo-le soovin aga tõesti kõvasti vastupidamist ja head peale hakkamist, usun et selle uue info valguses, ei olegi šokolaadi söömine nii suur patt. Pealegi sinu kaal ju mitte ei tõusnud ega seisnud paigal, vaid hoopiski langes. Kui sess läbi saab, küll siis hakkavad kilod ka kolinal kukkuma.
Ise olen kodune aasta kahe kuuse pojaga. Olen meeletu šokolaadikommi fänn, mmmm assortiikommid. Aga viimase kuu jooksul olen 200-300g komme päevas suutnud piirata mõne kommini päevas, mis on võimalik ainult nii, et pean sööma korraliku hommiku-, lõuna- ja õhtusöögi, normaalsed vahepalad ka sinna juurde. Arvuti taga istudes on minu kõrval suur õlleklaas veega, ja vesi kaob sealt päris kiirelt, kui seda lonksata kommi söömise asemel. Sellega kaasneb muidugi pidev tualeti vahet käimine, aga see on vaid pisike mure. Niipalju minust, kuulan/loen heameelega kuidas teie oma kaalu kontrolli alla püüate saada????? Liikumisest veel, et käin lapsega väljas jalutamas ja kodus on ka trenazöör olemas, kuhu ma ka vahel juhtun, ja võimlen ka pisut.
Olge tublid!!