pmst hakkasin söögile lisama õlis p.kuivatet tomateid. kell on 17 ja mul on söödud 69% päeva normist, kui trenni teen, siis kukub see kolaki 30%-e peale.

Kui nädala pärast sama seis, pean miskit muutma hakkama.
Õnneks pole juurde tulnud. Olen rahul . Terve nädal pole ma trenni teinud
(( Motivatsioon kadus eile JÄRSKU ära.. ei tea kuhu ja üles pole ka leidnud 

Trenni jõudsin sel nädalal 3 korda - 2x aeroobika, 1x jooga. Toitumist on küll veel vaja korrigeerida, kui Merr siin kurdab, et ei saa oma päevanormi täis, siis minul on raskusi normi piires püsimisega. Trenniga kulutatud kalorid katsun kasutamata jätta, alati muidugi ei õnnestu. Nädalavahetus on minu jaoks kõige raskem aeg korralikuks jäämise osas, siis igasugu käimisi ja olemisi, aga katsun endast parima anda.

Ehh Odessa - edasi Kentuki lõvi, edasi!

Jääks ometi see külm järgi
Tahtsin meie seltskonnale kiitust avaldada! Tubli dtublid ja veelkord tublid! Suveks saame kõik veel saledaks!!!! 

Ei suudaks ise vist 
Mina leiaks ilmselt miljon põhjust, miks nii hilja ei saaks välja minna. Aga sulle Merr, annaksin kohe medali!

Kõige hullem veel see, et mul on ka külm ja ma haigutan meeletult. Õhupuudust ei ole, alles tuulutasin. Tahaks välja minna, aga peavalu tõttu on päikese ere valgus silmadele niiiii valus, ei ole see meeldiv ka päikeseprillidega.
Tahaks väga koeraga jalutama minna
Ehkl homme on ka mõnna ilm! Tuleks see kevad ometi kiiremini
)) EIle käisin hommikul trennis 1h + siis koeraga jalutamine 45 mintsa. Väga mõnna oli
TÄna peale 20.00 i trenni