Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Porthita
Kuupäev: 26. April 2013, kl 10.30

Tere!

Liz, jätka ikka sellega, mida teed. Teinekord vajab organism natukene siiski kohanemise aega, aga tuleb järjekindel olla.

Minu kaal sel reedel on ka täpselt 111,0, mis nädalaga teeb siis -700g. Kui kurtsin oma treenerile, et kaal kuidagi jonnakalt liigub, siis ta käskis mul rahulikuks jääda ja jätkata järjekindlalt plaaniga.

Toitusin nagu mu toiduplaan ette näeb ja trennisgi käisin 2 korral nädalas ikka oma performer pilateses ja crosstraineril intervall trenn. Eile ka kõndisin koju läbi Kadrioru pargi.
Tänasest aga olen trennilt maas, sest mind püüdis kinni mingi nõme viirus ja köhin nagu vana hobune enam vähem kopsu tükke välja. Treener arvas, et võiksin väikese trennipausi pidada ja piiras veidike ka toidu koguseid. Soovitas siiski ka võimalikult palju lihtsalt kõndida värskes õhus, et natukene ikka liikumist oleks. Eks siis püüan nädalavahetuseks auto ära parkida ja jala oma liikumised liikuda.

Porthita.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: violet
Kuupäev: 27. April 2013, kl 19.37

Liz, mismõttes tulemust ei ole? Iga grammike, mis maha läheb on.. maha läinud grammike! winking smiley

Mina annan oma numbri esmaspäeval, sest kahjuks olen esmaspäevani oma kaalust eemal. Nädal ise muidu oli siuke.. unevaba - välismaal oleku ajal sai igal öösel umbes kolm tundi magatud. Samas, kiidan end Rootsi lauas käitumise eest - sai söödud täitsa tavalises suuruses portsjon ning magustoiduks puuviljasalatit. Kui tundsin, et kõht on täis siis lõpetasin söömise ära hoolimata sellest, et kõike head oleks võinud võtta oh kui palju. Aga miks? Ma ju tean, et tunnen end pärast nii füüsiliselt kui vaimselt halvasti kui liiga palju söön. Olen rahul!

Trenni ei jõudnud. Uuel nädalal tahan hakata jälle käima. Vaatasin täna ratta ka üle, et mis remonti see vajab (mitte ei saa aru, kuidas ratas suudab iga talvega peaaegu koost laguneda - suurest masendusest vist, et talveks ära pannakse) ning saab selle ka välja võtta.

Lisaks nädala plusspoole peale - sain päris mitme inimese käest küsimusi, et kuhu osa minust kadunud on (ja no keda see ei rõõmustaks?!) ning lisaks sellele suutsin vanaemale, kes tahab alati oma hoolivust ja armastust söögiga näidata selgeks teha, et kui ta tõesti muud moodi ei saa siis apelsin näitab rohkem armastust kui sokolaad. Sain kotiga puuvilju! (minul oli hea meel, et sain aplesini ja temal oli hea meel, et ma rõõmuga ta toodu vastu võtsin).

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Porthita
Kuupäev: 30. April 2013, kl 10.20

Violet, eks annad oma numbri siis sel reedel smiling smiley

Siit aga TABEL

Porthita

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: violet
Kuupäev: 30. April 2013, kl 11.31

Ega ei olegi mingit uut numbrit anda - sama nagu eelmine kord grinning smiley Ei kurda, olen rahul. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Lizette
Kuupäev: 02. May 2013, kl 13.18

Tere,
Ma annan oma masendava kaalu täna juba, sest homme, ma kaalule ei pääse.
Selleks on 112kg.
No mina ei tea, juba 2 nädalat saia ei söö ja tegemist palju, palju.
Ja ikka kaal tõuseb.
Otsustasin kõik üle vaadata.
Hakkasin juba menüüd koostama, teen paar erinevat menüüd valmis ja siis hea nende järgi toituda, vahepala ei pane hetkel, siis saan panna sinna, mis parasjagu olemas on.
Hakkan ka uuesti blogisid lugema ja ka ise kirjutaks vahepeal, ehk saab uusi ja häid mõtteid ning motivatsiooni. Mees käib õhtuti jalutamas, vantsin kaasa nii palju kui jõuan ja siis kodune trenn ka.
JA kui siis ka kaal tõuseb, siis ma annan alla !
Tegelikult 15ndal lähen Tartusse arsti juurde taas, siis selgub, kas on minu kaalu tõus söömisest sõltuv või on miskit hullemat viga.

Avastasin, et siin on mul makstud vaid veel kuu jagu,eks näeb, mis siis saab.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Porthita
Kuupäev: 02. May 2013, kl 14.31

Liz - vaata kindlasti kriitilise pilguga asjad üle ja kindlasti kasuta ka siinset toidupäevikut, aitab ilusti tarbitava kontrolli all hoida ja ülevaadet pidada. Kui tasutu lõppeb, siis on võimalik ju pikendada smiling smiley aga kui pikendamise soovi ei ole, siis ega see ei tähenda, et Sa siinsest "duellist" lahkuma peaksid. Peale tasulise perioodi lõppu pääsed foorumile ikka ligi ja saad kirjutada winking smiley

Blogide lugemine motiveerib kindlasti. Isegi käin sealt motivatsiooni juurde ammutamas.

Kuula ära, mis arst räägib, AGA ALLA ANDA EI TOHI!!!!!!
Ma tean küll seda tunnet, et kui miski ei toimi, siis las minna, aga miski siiski toimib, alati!
Ma ju enda peal näen seda. Ma olin ka alla andmas, aga "õnneks" tervis andis end sel hetkel kõige kohutavamal moel tunda ja nüüd on ju langus kohal. Ise tuleb nii mõndagi küll ette võtta ja no ega ma just kõige odavamat viisi ei valinud, aga asi toimib!

Muideks oled Sa mõelnud kogu gluteeni välja jätmise peale, mitte ainult saia? Nimelt on tegelikult väga paljudel inimestel varjatud gluteeni talumatus ja seda süües mürgitad tegelikult igapäevaselt enese teadmata organismi. Uuri seda teemat ja mõtiskle selle üle ka.
Minul igatahes praeguse kõigi teraviljatoodeteta ja minimaalsete süsivesikutega (need mis tulevad köögiviljadest) toitumise juures on energiat oluliselt rohkem, kui varem ning ka enesetunne on tublisti paranenud.

Nii et, korraks istu, mõtle asjad rahulikult läbi ja siis hakka tegutsema!

Porthita

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Porthita
Kuupäev: 03. May 2013, kl 12.02

Heia heia!

Minu tänane kaalunumber oli siis 110,2, mis teeb eelmise nädalaga võrreldes -0,8 kg.

Enamik nädalast on läinud viirusega võitlemise tähe all. Trenni pole saanud aga püüdsin siis eeskujulikult toituda, tundub, et toimis smiling smiley

Päikest

Porthita

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: violet
Kuupäev: 03. May 2013, kl 20.34

Jälle sama nagu eelmine nädal - 90. Arvestades seda, mis ma olen teinud ja mida ma ei ole teinud siis... olen ka nulliga rahul. Eile sai oma ratas korda tehtud ning ehk saab nüüd sellega veidi sõita. Lisaks plaanin nüüd toitumise ja trenni osas end käsile võtta sest tunnen, et ma tõesti tahan.

Lizette - ära alla anna! Ning nagu Porthita ütles siis tõesti, kui makstud aeg täis saab, saab foorumis ikkagi edasi olla. Kui mõtlema hakata peaks vist minul ka järgmine / ülejärgmine kuu makstud aeg täis saama. Samas, tegelikult toidupäevikut ma siin ei täida vaid hoopiski ühel teisel (tasuta) saidil mis sobib mulle rohkem kui siinne toidusisestamise süsteem.

Porthita - ilus number, õnnitlen! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Porthita
Kuupäev: 04. May 2013, kl 19.36


Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Lizette
Kuupäev: 10. May 2013, kl 09.07

Ha ha haa grinning smiley grinning smiley grinning smiley
Ma ei oska enam muud kui naerda lihtsalt.
Ülisuper ja megatubli nädal ja kaal on 111,7kg
Ja see on naeruväärne grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Porthita
Kuupäev: 10. May 2013, kl 11.25

Hei hei,

Minu kaal täna 108,5, mis teeb siis eelmise nädalaga võrreldes 1,7kg.
Põhjuseid on nii toitumises kui ka päris suures liikumises. Esmaspäeval ja kolmapäeval trenn, teisipäeval terve päeva ringi kõndimist. Nädalavahetusel liikusin kah ainult jala. Eile ainult ei olnud mingisugust liikumist, aga selle eest käisin juuksuris ja nüüd uue kaalunumbri ja sonksiga on selg eriti sirge, nina püsti ja pea eriti kõrgel.

Liz, vaata palun oma söömise ja liikumise suhe üle, võibolla on asi ka seal peidus, et kas trenni kohta toitumine liiga väike äkki. Kindlasti arvesta ka seda BAV asja. Minu puhul kehtib, kui ikka päeva toitumine alla selle jääb, siis ei liigu see kaal kah mul kusagile. Kindlasti jään ka oma varem öeldu juurde, et proovi toitumisest välja jätta kõik gluteeni, glükoosi ja/või laktoosi sisaldav. No minu praegused tulemused peaksid olema üsna hea tõestus selle kohta, et see toimib ja samas on mu päevane kaloraaz ca 2000 kcal. Kui trennis ka veel käin, siis on lausa ca 2500 kcal vaja sisse süüa.
Jah, selline värske kraami, tervislike õlide ja valgu menüü ei ole väga odav just, aga ma mõtlen, et parem las läheb see raha hea eesmärgi nimel, kui selle suurest masendusest mõnda kooki paigutan.

Päikest

Porthita

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: violet
Kuupäev: 10. May 2013, kl 13.41

Nonii, mina peann vist tegema sama mis Lizette ehk siis trenni ja toidu suhte üle vaatama. Ehk siis tulemus on jälle suur ümmargune null. Trennis sai ilusti käidud. Samas, toitumine vist jäi alla vajaliku koguse sageli... Eks ma pean ka üle vaatama põhjalikult vahekorrad, sest no.. kaua võib nulli peal istuda.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Lizette
Kuupäev: 10. May 2013, kl 14.03

Porthita, kuidas sul nii suur kaloraaž? Minul ilma trennita on veidi üle 1800kalori...Ja ma veel sinust kaalun rohkem ka juu... KAs miskit valesti?

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Porthita
Kuupäev: 10. May 2013, kl 14.46

Minu baasainevahetuse kaloraaž on 1840 hetkel. Ehk siis see mis on ainult elus olemiseks ja ningamiseks vajalik. BAV arvutamiseks kasutan seda lehte: [struktuur.net]

KA arvutab päevast kaloraaži oma mingite süsteemide järgi, mis kipub mulle üldse pakkuma 1500 päeva kaloraaži mis on ilmselgelt liiga vähe praegu minu jaoks. No see 2000 oli ka veits liialdatud vist, sest no kui päris aus olla, siis jääb see kaloraaz pigem 1900 kanti, veidi alla, veidi üle, sõltuvalt mis liha parasjagu olen söönud. Trenniga aga on ta jah veidi alla 2500 kalori.
Treener on mulle sellise toitumiskava hetkel ette näinud ja arvestades tulemusi ei ole mul põhjust temas kahelda.

Panen ka värske TABELI smiling smiley

Tervitades
Porthita

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Lizette
Kuupäev: 13. May 2013, kl 09.20

Ok, selle olin juba unustanud grinning smiley
Selle järgi mul baasainevahetus 1900kalorit
Kui trenni ei tee, siis peaksin selle järgi sööma, aga kui trenni teen?

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: violet
Kuupäev: 13. May 2013, kl 10.40

Trenni tehes võib vist võtta selle "Tervislik energiahulk kehakaalu säilitamiseks" aluseks. Ma proovin ka nüüd natuke rohkem jälgida asju endal. Mõtlesin küll, et olen ju hullu tubli olnud ja puha ja kui nüüd viimaste nädalate ostutsekke sai vaadatud oli seal kuidagi.. üpris palju suhkrut sisaldavat kraami, mida elamises enam ei leidu. grinning smiley

Mulle sobis see, et hommikul enne hommikusööki trenn teha. Läksin nüüd selle juurde tagasi.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Porthita
Kuupäev: 13. May 2013, kl 12.00

Tegelt on nii, et kui trenni teed, siis sõltub trennist, kui palju süüa. Päris seda soovitust ma ei anna, et kõik trenniga kulutatud kalorid tagasi süüa, aga paar, kolmsada kalorit üle BAV'i tundub mõistlik kergema trenni puhul. Samas soovitused on, et trennis kulutatu tuleks siiski ära süüa lisaks BAV'ile. Aga siit tekib küsimus, et kuidas mõõta trenniga kaotatud energia hulka? Vot sellele mul head vastust ei ole, ma ei usu selles osas isegi mitte oma pulsikella, siinset süsteemi veel vähem.

Porthita.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Lizette
Kuupäev: 14. May 2013, kl 13.13

On ikka teadus see kõik grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Porthita
Kuupäev: 15. May 2013, kl 20.03

Eks ta üks paras matemaatika ole winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Lizette
Kuupäev: 17. May 2013, kl 08.54

Tere hommikust, saan esimene olla täna.
Kaaluks 110,6kg grinning smiley
Ja küsige nüüd, mida ma siis sel nädalal tegin? grinning smiley
Mitte kui midagi grinning smiley
Pühapäev oli ainuke päev kui jalutamas käisin, rohkem ei käinud.
Sööke üles ei märkinud, sõin mille järgi isu oli või mis alla läks, sest juba nädal on jubedad kõrvetised. Ja sellest nädalast 2 päeva olin üldse kodune ja tubane ja pikali enamuse päevast, sest vererõhk oli üle 140.
Isegi Tartusse arsti juurde ei saanud, mida nii kaua ootasin. Ja minu jaoks oli üks väga mõttetu nädal kuni tänaseni grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: violet
Kuupäev: 17. May 2013, kl 09.40

Minul oli Lizettega võrreldes natuke teistsugune nädal. Ükspäev sai kodus trenni tehtud ning teisel korral sai... ka natuke. Aga uni oli peal ja no, tee mis tahad, tundus lihtsalt nii mõttetu. Mitte trenni tegemine vaid too konkreetne trenn. Tegin hoopis õues liikumiseks kava endale.

Ootasin sellelt nädalalt 0'i. Sain nulli põhimõtteliselt. Tegelikult näitas kaal paar grammi alla 90, kuid mitte piisavalt, et teda tuua välja muu numbrina. Plaan oli muidu mitte midagi muuta seoses toitumisega vaid teha nädala jooksul süvaanalüüs. Kiusatus oli suur nädala alguses ja sai uuesti kaalule ronitud - 91 hakkas järjest lähemale roomama. Tean nüüd oma komistuskive ja saan neid parandada. Avastasin, et ma olen vaikselt muutumas jälle emotsioonide põhiseks sööjaks. Mis on ilmselglt halb kaalu alandamise seisukohalt.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Porthita
Kuupäev: 17. May 2013, kl 12.21

Hei hei!

Minu tänane kaal 108,7 ehk siis eelmise nädalaga +200g.

Kokku võib selle nädala võtta lühidalt - "Põrgu minus eneses".
Enam vähem esmaspäevast saati olen valutanud, valutanud ja siis veel valutanud, täna tahaks ratastooli ja oma kaks jalga olen nõus ise otsast närima. Põhjused kõigest hormoonides. Need on see nädal kõikunud nii, et on kõigutud. Iga päevaga kadus järjest jõud ja jaks, süvenesid järjest lihasvalud ja eile siis saabus kulminatsioon päevade alguse näol, aga nüüd valutab kõht jubedalt ja see kiirgab ikka jalgadesse ja nii ma siis kannatan seda valu ja unistan ratastoolist.
Eks hormoonid võtsid ka vee organismi kinni.
Igatahes paar päeva veel kannatada ja siis on lootust paranemisele ja kaalu langusele. Igatahes mina pead norgu ei lase, loodetavasti ei saa ka treenerilt väga pahandada, kui ta mu päevikut näeb ja loeb kõrvale kogu seda valutamise juttu. Samas nii nagu minu asi on temaga aus olla, on ka tema asi minuga aus olla, nii et kui saan, siis saan, olen järelikult asja eest saanud smiling smiley

Igatahes oleme tegelikult kõik väga tublid ja vaprad olnud sel nädalal ja läheme suvisele nädalavahetusele vastu rõõmsameelselt säraval silmil tulevikku nähes winking smiley

Porthita

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Porthita
Kuupäev: 17. May 2013, kl 12.23

Siit ka TABEL

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Lizette
Kuupäev: 24. May 2013, kl 09.13

Hommikust!
Minu kaal 111,3kg.
Tõesti imelik, see nädal olin jälle nii tubli.
Saia pole siiani söönud, mahla ka pole joonud, ainult sidrunivett. Õhtuti pole ka peale õhtusööki midagi söönud ja liigutanud olen palju. Mida ma siis veel tegema pean?
Ah, on kuidas on.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Porthita
Kuupäev: 24. May 2013, kl 09.31

Hommik!

Minu tänane kaal 107.3 ehk siis nädalaga -1,4 kg.

Sõin nii nagu kava ette nägi, trennis käisin ja trennivabadel päevadel vantsisin ca 4 km lõigu jala koju. Täna ka plaanis trenni minna. Kuigi mulle tundub, et oma selle kuu eesmärki ma laupäevaks ei saavuta, on liikumine siiski õiges suunas ja võtan kõike rahulikult. Kuigi väga suured toidugrupid on menüüst väljas, siis kummalisel kombel ei ole ka isusid ja enese kontrolliall hoidmine on lihtne. Tundub, et ka varem uskumatutes amplituutides kõikunud hormoonid on stabliseerunud ja kõik tundub kuidagi tasakaalus olema.

Liz, ma ei teagi kohe, mida kosta. Kuidagi kummaline tundub see kaalu teema sul.
Oled kindel, et sööd oma baasainevahetuse kalorid täis ja neid liialt ei ületa, samas arvestad liikumise arvelt sada paarsada kalorit juurde? Mõtle läbi oma süsivesikute tarbimine, kas neid ehk liiga palju ei saa siiski hoolimata saiast ja mahlast hoidumisest? Värskeid köögivilju sööd ikka piisavalt? Valk tuleb puhtast lihast/kalast/munast, mitte vorstidest või muudest valmisproduktidest? Ega sa liialt Light sildiga tooteid ei kasuta (ausõna, need on saatanast)? Pigem tarbi normaalse rasvasisaldusega asju veidike vähem.
Kui aga see kõik on korras, siis varu kannatust ja jätka tegutsemist õiges suunas ning paha ei tee ka arstiga konsulteerimine ja äkki peab organism mingil põhjusel vett kinni?

Päikest!
Porthita

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Lizette
Kuupäev: 24. May 2013, kl 15.21

Porthita, Light tooteid pole ma kunagi söönud winking smiley
Minu hommikusöök on kaks rukkipala singiga ja värske kurgiga, natuke võid ka, vahel salatit ka ja lisaks banaan. Lõunaks söön tavaliselt nii, et veidi kartulit, makaroni, siis salatit ja mingit liha. Vahepalaks on kas mõni puuvili või kohupiim ja õhtusöök sarnane lõunasöögile. Vahepeal sai veel keefiri joodud hommiku ja õhtusöögi juurde. Ja pean tunnistama, et aeg-ajalt ma oma kaloraaži täis ei söö sad smiley
Ma ju ikka pole Tartusse saanud oma arsti juurde sad smiley
Temal on teatud haiguse suhtes omad kahtlused ja kui see paika peab, siis ei hakkagi minu kaal kunagi langema sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: violet
Kuupäev: 24. May 2013, kl 22.29

Mina oma suures tuhinas unustasin neljapäeva hommikul kaaluda (neljapäeval õhtul sõitsin kaalust kaugele kaugele looduse rüppe). Seega paneme kas 0 või ütlen esmaspäeval.

Muidu on sesmõttes hea nädal olnud, et jälgin oma treeningplaani ning teen eraldi arvestus treeningpäevale ning mittetreeningpäevale. Isud on taandunud. Ning ühest salatist (soe kana, tomat, kurk, jääsalat, itaalia kaste, leivakuubikud) võiks end orgaks süüa vist...

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Porthita
Kuupäev: 27. May 2013, kl 08.40

TABEL

Liz, loetletu tundub igati mõistlik toitumine. Küll aga nii pessimistlik, et kaal ei hakka kunagi langema, ei tasu olla. Ka mina olen elu aeg võidelnud kõigi tõenäosuste vastu ja ühe sündroomi tõttu on mul kaalulangetus väga raske, sest organism võitleb sellele ise vastu, aga nagu näed, kõik on võimalik. Tuleb vaid õige meetod leida ja arstide ning võibolla mõningate ravimite toel tugeva tahtejõuga saab kõigega hakkama, kasvõi pisitasa, aga saab.

Violet, kirjelduse järgi oled väga tubli olnud!

Päikest!
Porthita

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Lizette
Kuupäev: 27. May 2013, kl 11.59

Porthita, kõige kurvema lõpuga loos pole enam kaalualangetajat, aga ehk nii see asi ei lähe. Varsti kavatsen uurima hakata, miks mu vererõhk nii palju kõigub ja miks ma trenni ei saa teha, et vererõhk kõrgeks läheb ja enam ei taastu. Seest see kõik pole normaalne. Sest hetkel on hommikuti mul vererõhk 150 ja õhtuks 110, see on ikka liiga suur vahe. ja no trenni tegemisest ma ei räägigi. Aga ega ma siis päris alla ei anna, lihtsalt võtan veidi vabamalt paar päeva ja siis mõtlen edasi.
Edu Teike uueks nädalaks

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Lizette, Violet, Porthita
Saatis: Porthita
Kuupäev: 31. May 2013, kl 10.04

Hei hei!

Minu tänane kaal 106,7 ehk siis nädalaga -600g. Pole üldse paha!

Kui kellelgi positiivse ellusuhtumise annust vaja, siis võib küsida, mul on üle grinning smiley

Nädal ise, njah, oli selline seltskondli, mis tähendas ühte ära jäänud õhtusööki, 1 sünnipäeva lauda, kus õnneks pakuti mulle sobivat toitu, ühte väljas söömist ja paari väga hilist kodus söömist, kuna lihtsalt seltskonnaelu nõudis eelnevalt oma, aga ei ole midagi keelatut hammaste taha kadunud, selle üle olen uhke smiling smiley Trennideski sai käidud ja koormustki tõstetud.

Aaa, hästi äge on veel see, et inimesed, kes mind igapäevaselt ei näe, märkavad mu kahanemist smiling smiley ja ma ise näen seda riiete järgi, eriti need siin veel kõige suuremas kaalus ostetud riided on märkimisväärselt ja märgatavalt suured, samas on kahju neid kõrvale panna, kuna pole praktiliselt kandnudki ju grinning smiley Tegelkiult ÄGE ÄGE ÄGE!!!

Päikest!

Porthita the finger smiley

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.