Kuupäev: 02. May 2013, kl 14.31
Liz - vaata kindlasti kriitilise pilguga asjad üle ja kindlasti kasuta ka siinset toidupäevikut, aitab ilusti tarbitava kontrolli all hoida ja ülevaadet pidada. Kui tasutu lõppeb, siis on võimalik ju pikendada
aga kui pikendamise soovi ei ole, siis ega see ei tähenda, et Sa siinsest "duellist" lahkuma peaksid. Peale tasulise perioodi lõppu pääsed foorumile ikka ligi ja saad kirjutada
Blogide lugemine motiveerib kindlasti. Isegi käin sealt motivatsiooni juurde ammutamas.
Kuula ära, mis arst räägib, AGA ALLA ANDA EI TOHI!!!!!!
Ma tean küll seda tunnet, et kui miski ei toimi, siis las minna, aga miski siiski toimib, alati!
Ma ju enda peal näen seda. Ma olin ka alla andmas, aga "õnneks" tervis andis end sel hetkel kõige kohutavamal moel tunda ja nüüd on ju langus kohal. Ise tuleb nii mõndagi küll ette võtta ja no ega ma just kõige odavamat viisi ei valinud, aga asi toimib!
Muideks oled Sa mõelnud kogu gluteeni välja jätmise peale, mitte ainult saia? Nimelt on tegelikult väga paljudel inimestel varjatud gluteeni talumatus ja seda süües mürgitad tegelikult igapäevaselt enese teadmata organismi. Uuri seda teemat ja mõtiskle selle üle ka.
Minul igatahes praeguse kõigi teraviljatoodeteta ja minimaalsete süsivesikutega (need mis tulevad köögiviljadest) toitumise juures on energiat oluliselt rohkem, kui varem ning ka enesetunne on tublisti paranenud.
Nii et, korraks istu, mõtle asjad rahulikult läbi ja siis hakka tegutsema!
Porthita