Kuupäev: 22. March 2014, kl 20.37
Kevadised tervitused kõigile
Tahtsin ammu juba kirjutada, aga ei saanud kuidagi hoo peale. Kuna nüüd juba süümekad, sest olen mitu kirja võlgu, tuli asi ette võtta. Kõigepealt tänan Teid kõiki, kes on mind innustanud ja toetanud. Iga positiivne emotsioon on laeng enesekindlust lisaks olemasolevale. Samas, eesmärgid on mul kindlalt paigas, veel kindlamalt kui alustades, sest nüüd on näha, milleks ma üldse võimeline olen… sellises vanuses. Kindlasti on tähtis igapäevane vee joomine, trennipäevadel tuleb mul üle 2 L. Tõsi, kaloreid ma reeglina täis ei söö. Kuna muutsin oma eesmärki veel madalamaks

, aga lisasin vähese liikumise, annab mulle päevaseks kalorinormiks nüüd 1600 (enne 1500), mida ma ei julge täis süüa, et äkki jääb kaal seisma, seda ei tohi ma endale praegu lubada, hiljem võibolla küll. Menüü on mul täiesti tavaline, päevane köögiviljakogus on ca 600 gr, puuviljad 200-300 gr. Igal hommikul on viil leiba menüüs, lahja sink, kindlasti täisterapuder veega, vähesel määral päeva jooksul kartul, pasta, riis, igapäev söön liha või kala, vähesel määral piimatooteid, kasutan oliivõli, kanepiseemneõli, kookosrasva. Tean, et täis taimetoitlaseks ma ei hakka, ei hakka sinnapoole pürgimagi mitte. Vaatame, mis aeg toob…
Mind motiveerib siinne avatud keskkond, et vaatamata salanimedele oled siiski nähtav, see nagu sisetundeküsimus ja siis ei tohi alla anda.
Soovin Teile kõigile püsivust oma eesmärkide saavutamiseks ja hoidmiseks ja rohkem iseenda hoidmist, hellitamist ja armastust