Kuupäev: 07. November 2013, kl 13.33
Kadri , kui sa alustasid oma süsikatevaest suunda, kas sul esimestel päevadel kuidagi tunda ei andnud , et süsikad maha oled võtnud ?
Hommikul sõin täna suht vähe (jälle) ja lõunaks oli rõhk ( tugevalt kohe) forellile.
Enesetunne on kuidagi vilets, pea on paks ja kummist. Mõtlen siin, et ei tea kas see võiks olla tingitud kahest viimasest ööst , mis ma oled suht vähe maganud või on see äkki nt. sellest, et mul on täna süsikate osakaal toidus olnud tavalisest madalam.
Minu forell läks ahju nii:
lõikasin filee parajateks portsioniteks, tükid ahjuplaadile küpsetuspaberile,
peale veidi soola, veidi sidrunipipart, väikesed taluvõi tükikesed, till ja õhukesed küüslauguviilakad. Pooltele panin peale ka sidrunirattad. (Pooltele sellepärast, et lapsed ei armasta väga sidruniga).
Ahjus alt/pealt küpsetusega, alumisel siinil, 200 C juures 30 minutit.
Valmis.
Võiksin öelda, et ma jumaldan igasugust punast kala. võiksin seda vist iga päev süüa... kui see ainult odavam oleks. Eile ostsin kampaaniahinnaga, suur 3kg kala - peaaegu 14eurot. Tervest kalast umbes veerandi panen soola , et võileiva peal süüa. Ülejäänu pistetakse päevaga kinni. Meid peres 5 ja ka lapsed armastavad kala, ka küüslauguga tehtud kala
.