Kuupäev: 27. November 2013, kl 13.05
Mina toimiksin niimoodi, et ma arvutaksin oma supi energiahulgad välja. Siis oleks teine kord teada, kas tasub teha seda suppi või mingit teist suppi. Kindlasti ei saa öelda, et kartuli, riisi ja viineritega supp kõige lahjemate hulka kuulub. Aga mingeid põjapidavaid nõuandeid on üsna raske anda, kui info on veidi poolik
Igat suppi saab teha lahjemana / rasvasemana. Mõni teeb suppi nii, et lusikas seisab püsti, teine nii, et otsi luubiga supipaksu taga. Üks inimene teeb supi jaoks puljongi rasvasest lihast, teine peab puljongi all silmas puljongikuubikut .... variante on palju.
Sellest, et sa 100 grammi kodujuustu peale 2 tl suhkrut panid- arvan, et see suhkur oli tõesti üleliigne. Aga kas peab just täielikult suhkrust loobuma ( kohe täielikult) , selle peab iga inimene ise otsustama. Loomulikult ei ole suhkur midagi kasulikku... aga neid mitte kasulikke asju on palju. Vägisi ei saa me ennast sundida kõigest loobuma- see viib ainult masendusse ja läbipõlemiseni. Võtke asja rahulikult. Tehke enda jaoks vastuvõetavaid ja läbimõeldud otsuseid.
Ma lihtsalt arvan, et kui Merlil tõusis käsi neid kahte tl täit suhkrut kodujuustu sisse panema, siis arvaksin, et ta on suur magusasõber ( võibolla). Mina ei ole suhkrust täielikult loobunud, aga ma alati mõtlen kaks-kolm korda, enne kui ma suhkrulusika järgi haaran. Kohvi joon ka vahel harva suhkruga, täna kusjuures proovisin esimest korda elus meega - polnudki nii hull