Kuupäev: 24. March 2014, kl 11.36
Ma ei ole otseselt toortoitumise kohta lugenud, aga päris võõras sõna see minu jaoks ei ole, kuulnud ikka olen

Ma arvan, et muidugi katseta

ja jaga meiega ka seda "teemat". Kui minu isiklikku arvamust küsida, siis kui ma peaksin valima kas LCHF-i või toortoitumise katsetamise vahel, siis oma praegusete olematute teadmiste juures kõlab mulle toortoitumine "paremini", sest ma ei ole päris kindel, et kas süsikate vältimine ikka on see päris tervislik valik. Üks asi on nisujahu-ja suhkru süsikate vältimine, teine asi on puu-ja juurvilja süsikate vältimine ... Eks vältimist saab ka harrastada erinevates piirides jne, kuid jah, kui minu arvamust teada tahta, siis pigem vist toor....
Ja kuna Sul see "teema" käsil, siis kui satud mõne hästi kirjutatud eesti keelse artikli peale, siis ära hoia ennast tagasi linkkamast
Tegelikult on nii, et ega ma ei ole omale internetti tellinud "ainult Kaaluabi paketina" ( st. et mu internetipakett ikka lubab mul endal ka googeldada

) , aga kuna ma täna-homme ei ole "igavusse suremas" , siis pole mahti väga sügavuti asjasse sukelduda