Kuupäev: 16. April 2014, kl 21.08
Tervitused kõigile.
Ma kiiruga lugesin juba hommikul , aga lihtsalt ei olnud mahti kirjutada. Väga tore on Sinust kuulda Maalia = Joonia

. Oled täpselt selles kaalus nagu meie juurest ära minnes. Sul oligi vist ju plaanis natuke aega säilitada ja siis edasi minna... Tubli, kõik eesmärgid on täidetud

Ma üldse ei kahtle, et Sa oma 4-st kilost lahti saada

Nagu keegi eelpool mainis, siis tõepoolest selleks, et siia foorumisse kirjutada... ei pea olema KA tasuline klient... nii, et kirjuta meile ikka vahel kuidas Sul edeneb, eks
Merli ..

.. väga tore

.... ja tore , et leidsid endale tühjad read üles ja asusid tegutsema , super
Annn, näen, et oled nüüd oma igapäevased kaalunumbrid ka toidutabelisse lisanud

... on vist aeg jälle ennast kokku võtta
Ma olen viimastel päevadel nii palju aega autos veetnud, et kohutav... üks hea asi on see, et ma pole otsustanud kiirsöögikoht külastada, kuigi jah, eile õhtul kui selle 800 kalorit omale korraga sisse kugistasin... siis hakkas kõht valutama ja pidin ennast natukeseks pikali sirgu viskama.
Nädalavahetusel ju pühad tulemas, mina olen "õnneks" sõidus ja ilmselt ei pea kodus pidulauda üldse katma, kui, siis põikame lihtsalt kellegi juurest läbi korra . Eks näis kuidas need pikad pühad õnnestuvad. Kui aus olla siis ma ei teagi kas suudan reede-laup.-pühap. toite märkida ... mõtle, võibolla võtan ka endale ühe märkimisvaba nädala. ... mõtlen veel ! ... aga proovin homme hommikul järgmise nädala tabeli valmis panna ja teen Sulle, Meril, ka sinna alla need arvutused ...

ja panen Su kaalutabelisse ka. Mul on olemas tegelikult ka kogu Sinu "ajalugu" , kas teen kaalutabelisse nii, et sa justkui jätkaksid ( mitte ei alusta uue algusnumbri ja uue kmi-ga? ) .... või kuidas ise eelistad ?
-------------
Sry, kui on palju kirjavigu ... olen üsna väsinud ja nälgas

... nüüd lähen õhtusööki omale otsima ( NB! kell on 22 läbi !!! ) .... ha ha .... paras aeg õhtusöögiks, onju