Kuupäev: 29. April 2014, kl 10.00
Annn

... läheksin hea meelega suvekodusse ja nokitseks seal vaikselt aias. Ohhh , mõte sellisest õndsast rahus aias nokitsemisest tundub ... jumalik

aga kahjuks olen uppumas kõikvõimalikesse lastega seotud aastalõpu eksamitesse- tasemetöödesse, siis koosolekud (koolis , lasteaias, kinnisvaraga seotud ühistutes) arenguvestlused, loengud, trennid, kevadised esinemised laulukooridega, kostümeeritud esinemised emadepäevaks ja siis veel spordi võistlused..võistlused..võistlused

Märkmikus on nii palju kohustusi , et .... Eile just mõtlesin, et ma ei tea... see aasta vist ei saa omal kurke kasvuhoonesse pannagi. Kuna mul automaatkastmissüsteemi pole, siis mul ei ole vist nii palju aega kasvuhoone kastmisele eraldada, et seal kurke ka kasvatada. Mul on muidu üsna suur kasvuhoone , aga see aasta vist pean lihtsalt tomateid rohkem ja hõredamalt panema... Aiamaa on ka veel ettevalmistamata... ma ei tea , millal ma seda jõuan
Väikepäike. Sa võiksid natuke oma menüüd uurida. Proovida seda näiteks mõnda tasuta portali sisestada, sellisesse mis sulle ka analüüsi pakub, et kui palju valke, rasvu, süsikaid. Ma arvan, et sinu keha töötab täielikul säästureziimil juba ja kuna sa sööd
protsentuaalselt vist väga palju süsivesikuid ( palju puuvilju +kommid), siis jääb sul tulemus tulemata. Samuti on sul päris tihti sees selliseid 1000 kalorilisi päevi. Hetkel siis on sul kolme kuu tulemuseks -0,7kg. Usun, et see tulemus ei rahulda ka sind ennast vist ... või oled rahul ?
Pipu. Jah, ma tean mida ma pean/ peaksin tegema

Aga ... ma ei leia motivatsiooni üles. Kadus kuhugi ära. Selline tunne on nagu ma oleksin saanud kuskilt suure pahmaka külma vett omale kraevahele ...