Kuupäev: 22. April 2015, kl 15.47
Tervitused. Ma päris pugimise laienel ei ole , aga jah... kirja pole pannud. Samas olen jätkanud oma rutiini, et suhkur ja jahutooted on "vaenlased", seega nendega tuleb eriti ettevaatlikult ja õrnalt ümber käia - vähem on parem !
Kaks päeva olen jalutamas ( kiiremas tempos) käinud , 6 ja 8km. Nendel päevadel on hea tunne "peas"- tean et olen kehale hädavajalikud 10 000 liikumis-sammu kätte andnud ja mu keha on mulle vaikimise selle eest väga tänulik. Kahju, et ma piisavalt laisk olen ja iga päev ei viitsi piisavalt liikuda. Ei, ma ei hakka ettekäändeid / vabandusi otsima, et pole aega või mida iganes muud põhjust. Asi on ikka ja ainult minu mittepiisavas soovis seda teha- teisisõnu laiskuses.
Vee joomisega on mul jälle ka pahasti. Vahepeal avastasin enda jaoks värska, no nii hästi läks alla. Aga nagu ikka, igast asjast tekib küllastumus kui seda palju ja pidevalt tarbida. Isegi veest

Nii ma siis olen jälle oma joomisega hädas, vee joomisega

Ei tea kas nüüd pean jälle suure teekannu juurde tagasi minema

Ma ikka püüan. Täna õhtul ilmselt veejo
omisega muret ei tule, sest lõunasöögi -heeringas tõenäoliselt hakkab õhtuotsa vett nõudma
Millegi pärast on viimased päevad jube kala-isu olnud. Rahuldasin oma kala-isu siin eile üleeile pr.räim tomatikastmes konserviga ja sprotikonserviga... ei ma ei söönud tervet karpi korraga ära ja ma ei söönud ka saiaga ... kuigi sprotid ja sai tunduvad üli-ahvatlevad, sõin leivaga ning keskendusin kalale, mitte selle all olevale tootele. Tean, et ma ei tohi saia puutuda, muidu läheb asi käest ära ja ei tule otsa ega lõppu söömisele

Tegelikult mul tavalist valget saia üldse kodus polegi, juba ammu pole ostnud. Kui ostan , siis röstsaia, aga ise püüan teha nii , et ma ei võta ka seda "esimest rõstsaia", sest esimene nõuab teist, teine kolmandat ja siis võib juhtuda juba, et lugemine läheb segamini ... no teate ju küll
Seega ... parem üldse mitte
Püüame siis ikka tublid olla.