Kuupäev: 08. May 2015, kl 12.30
Tere kõigile!
Aitäh mind kampa võtmast! Üritan olla aktiivne duellitaja!
Vurr, esialgu on kahekohalise numbri eesmärk parim, mida hetkel seada julgen, sest sinnagi pikk maa minna. 99 tundub praegu ilus number

Eks unistused on muidugi suured..
Kaalusin end täna hommikul ka, 108.9 näitas kaal. Nii hea meel oli seda numbrit näha, sest veel nädala alguses näitas kaal 109.9 kg.
Täna nagu tellimise peale on ilus päikesepaisteline ilm. Lõpetan viimased tegemised ning tõttan õue kõndima.
Samuti on mul täna teine eeskujulik toidu üles kirjutamise päev. Eile oli pudrupäev, täna muna ja hunnik salatit. Nom-nom! Nädalavahetus aga tõotab vist tuksi minemist. Lähme täna ämma-äia poole ning senimaani pole ma seal oma toite kaalunud, mõtlevad, et lolliks läinud

Väike valehäbi vist.. Lisaks on emadepäev ja tõotab koogi söömine tulla, kohe mitmes kohas. Pean südame tugevaks tegema, et ei väriseks sees koogi peale. Ma silma järgi väga ei oska koguseid jälgida, kukun kühveldama. Aga kui piirdun liha ja salatiga, siis vast kõige hullem pole
Null on suurem kaotus, kui pluss. Nii et ärge laske pead norgu, ka see on suur rõõm
Cat65, siis me kaks suuremat tüdrukut nüüd seltskonnas

Su tempo on juba päris hea, alguses on kilosid mida kaotada ka, nii et varsti oled mul juba järel!
Tegusat nädalavahetust ning ärge koogiga liialdage