Kuupäev: 22. February 2015, kl 15.06
Mul on ka hea meel Anu24 ülevaate eest. Aga palun ütelge kuidas ma saaksin oma pulsi jooksmisel 120-130 ? Käisin tänagi jooksmas, 55 minutit ja keskmine pulss oli 144 ja vahel, kui jooksu ajal kontrollisin oli 151 ka, ma niigi sörgin, kui madalamaks tahan pulssi siis peaksin kõndima hakkama, aga mulle tegelikult ka meeldib ikka sörkida, kui et kõndida.
Anu24 kas minu puhul, kes ma olen 40+ aastane ei ole siis kõrgema pulsiga jooksmine soovitav? Peaksin parem kepikõndi tegema? Ütlen veel, et nädalas teen lisaks jooksule ka 2-3 korda lihastrenni. Muidu on mul vererõhuga kõik korras - 120/80 kui olen mõõtnud ja kui trenni lõpetan taastub pulss igas sekundis pügala võrra

.
Nüüd siis nende süstide juurde. Natuke ikka olid valusad küll, aga kannatatavad, neid tehti ikka 10-15 tk ja lõpuks oli nahk hell torgetele, vaatamata sellele, et mingit tuimestust pandi algul. Mind hoiatati, et võivad sinikad tekkida, praeguseks, kui protseduurist on 26 tundi möödas pole veel ühtegi sinikat tekkinud, täitsa kannatab rahva hulka minna. Eile oli küll natuke ebameeldiv tunne kogu aeg, täna häirib juba vähem. Mul oli see korts ikka päris sügav ja täitsa kadunud ta praeguseks pole, aga on tunduvalt parem.
Imelik on see, et ma vist ikka ise olen selle kortsu endale kortutamisega tekitanud, sest nagu harjumusest tahaks kulme kokku suruda, aga reaalselt see pole enam võimalik, see süstitud aine on seal ees. Mõju pidi kestma kuni 8 kuud.
Ursull, ma ei tea kas ma olen just paremaks tänu kurjusekortsu eemaldamisele saanud, aga meie duellitajatele soovi kogu südamest, et neist kevadeks pringid hirved saaksid
Olge tublid