Kuupäev: 10. May 2017, kl 11.57
Tänud minu persooni tabelisse lisamise eest!
Mina jätkan oma kaalumistega reedel, sest kevad-suvel olen nädalavahetusel maal, kus kaalu pole.
Söömisest: mul on kaaluabi programm aktiivne, seega loen kaloreid ja püüan sektordiagrammi enam-vähem jälgida.
Hommikuti söön: Fazeri Alku suhkruvaba krõbemüsli, millele lõigun hulka kas ühe banaani või puistan sekka oma külmikust sulatatud marju, peale valan Rjaženka. Lisaks üks keedumuna. Kui müslit kodus pole, söön sepikut toorjuustu ja erinevate katetega (sink, tomat, kurk). Muna siis ikkagi ka.
Lõunad: tavaline soe toit, mida söögikohad päevalõunana pakuvad. Kartulit ega riisi ei väldi. Leiba kõrvale ei võta, kastet palun mitte lisada, kõrvale joogiks vesi.
Õhtusöögid: kui kodus kokatud, siis liha+salat või supp variandid söön. Trennipäevadel söön profeel jogurti ja nt kaks viilu sepikut juustuga enne trenni. Meeldib veel see variant: kodujuust erinevate lisanditega - redis, kurk, krabipulk, keedumuna.
Vahepala alla märgin oma päevased toore puuvilja-aedvilja söömised.
Tarbin kohvi piimaga või teed, töölaual on liitrine veepudel, mis päevaga tühjaks saab.
Suhkrut jookide sisse ei pane.
Alkoholiga patustades võtan veini, õlut või siidrit ei võta.
Magusat söön ainult siis, kui on kellegi sünnipäev vms - siis tükk kooki, kodus kommi ega muud sellist pole ja ei söö.
Vahepeal käisin mitmepäevasel reisil, kus hotelli rikkalik hommikusöök ja õhtused gurmeetamised koos punase veiniga tegid 2 kg plussi, aga see tuleb unustada ja maha saada, siis uue hooga edasi