!

Kuni kolmapäevani kaal langes (olin paar päeva kõhugipis ka) ja edasi on ainult tõusnud, kuigi midagi eriti söönud polegi. Kolmapäeval tegin ka oma 5km ringi ja neljapäevaks +200g. Eile sõin hommikuks 1pehmik (kahepoolne) merevaiguga ja piimakohv, kell 10.00 böfstrogonovi, 14.00 kanafilee riivitud porgandiga ja 15.30 paar jahus praetud räime. Õhtul võtsin paar väikest ampsu praeliha, sest õhtusööki polnud aega süüa (jõudsin liiga hilja koju). Päeval jõin 1,5l vett. Täna hommikul oli juba +600g

Astuge aga julgelt kaalule!Pole siin häbeneda midagi.

Üks pidu teise otsa. Päeval eriti midagi ei söönud aga õhtud läksid selle-eest näksi ja alkoholi tarbides. Alles täna hommikul julgesin kaalule astuda ja loomulikult oli näit üsna masendav. Ei tea kas julgen selle numbri tabelisse kirjutada
Loodan, et selle juurde tulnud kilokese kaotamiseks jälle tervet kuud ei kulu.
Ma küll eriti ei usu, et mul 5ndl pärast see selga läheb aga proovima peab. Eesmärk - 1.aprilliks 88kg.

(õnneks enamus enda tehtud ja poe omadest väiksemad). Järgmine päev oli lapse sünnipäev, siis reedel sugulase sünnipäev, laupäeval osad lapse külalised ja eile veel viimased. Nüüd saab nädala sees veidi kergemalt võtta ja laupäeval jälle sünnipäevale. Siis õnneks tuleb paarinädalane paus.
. Lumi tuli maha ja teed jälle libedad ning siis ei kisu kohe üldse välja liuglema. Tuleks see kevad juba kiiremini!
.

Duubel2 väga tubli oled. Natuke veel ja püüad mind jälle kinni
Mina tammun ikka sama koha peal - 1 samm edasi, 2 tagasi
Samas pole siin ka midagi imestada. Kui naistepäevaks tehtud tordi ikka pm üksi ära söön, siis ei saa ka paremat tulemust loota. Hea, et niigi läks. Sel nädalal õnneks mingeid pidustusi ees enam ei ole ja saab korralikum olla. Jube köha on küll kallal, aga katsun siiski täna natukeseks välja kõndima minna. 3km on ikka parem kui toas diivanil lösutada

)

Tunnen, et kõik läheb allamäge. Kolm kuud olen pendeldanud +/- 1kg ehk midagi võrreldes aastalõpu seisuga tegelikult muutunud ei ole
Motivatsioon on vist ka kadunud. Samas tean, et praegu on just VIIMANE aeg ennast jälle käsile võtta, sest suvi koputab varsti uksele.
.
.

.