Kui tööl käisin oli söögiks kaasas erinevad pähklid, rosinad, tükk tumedat šokolaadi, õuna ja banaani ( Norras süüakse lõunasöök päeval st. peale tööd kogu perega

, aga pean tunnistama, et minu elustiil ei ole praegu õige. Loodan veebruarist tööle saada, siis tuleb iseenesest liikumist juurde ja korrigeerin toitumist korralikumaks. See suur kohvi joomine ei tule kindlasti organismile kasuks, aga ilma selleta ma ei suuda olla, muidugi vett joon ka palju. Samas tean ka, et minu toitumise juures jäävad enamus vajalikke aineid saamata, aga usun, et see on kõik ajutine ja kõik saab jälle õigetesse rööbastesse. Mõnes mõttes on stress mulle kasuks tulnud, ta on söögiisu ära võtnud, aga igatsen hullupööra seda aega, kui kõik on korras ja muresid on minimaalselt. Vähemalt ma pole usku ja lootust kaotanud
. Kõigest tuleb välja tulla.

ja katsun jälle järjele saada.

. Siis, kui ma liitusin, oli siin ikka erinevat tegevust rohkem. Kaaluabi postitas tihti erinevaid artikleid ja duelle oli päris mitu. Kaaluabi pidas ise iga nädal edetabelit. Isegi auhindu vist anti. Siis lubati keskkonda veel paremaks muuta, aga nüüd on nii nagu on.
.

Ja see naiste igakuine nuhtlus ka külas nüüd 
, paigutasin selle nr.-i õige nädala peale - nüüd kõik korras 

Muidugi hea, et juurde ei tule aga nii aeglane langus on jube motivatsioonisööja. Üks väike kahtlus on miks kaal ei taha liikuda aga kas see nii ka on, see selgub alles nädala pärast. Ja kui see teooria paika ei pea, siis on mul ilmselt jälle ühte kõhuviirust vaja, et seisakust üle saada

Tule ikka motivatsiooniks tagasi
Kuu aja langus oli küll ainult -100g kokkuvõttes, aga olen enda üle siiski uhke, sest ei andnud vahepeal alla. Eks näis kuidas see nädal läheb. Mu kaal näitab vahepeal igasugu imelikke numbreid, aga on üsna selge, et olen hakanud ennast liiga tihti kaaluma ja siis panen koos kaaluga segast
Nädala pärast lähen uuele katsele.

Nädala alguses mõtlesin, ma ei ole ju nii nõrk ja sel nädalal olengi suutnud natuke õigemini toituda (ainult mõni raas jahu ja suhkrut
) ja natuke rohkem liigutada- vähemalt olen tänaseks nullis. Ootan paar päeva ehk saan miinusegi

Sulaks nüüd teed ka paljaks, saaks veidi tempokamat kõndi teha. Eelmise nädala külma (-11) trotsides, käisin kahel korral ikkagi juba kõndimisega algust tegemas. Väiksed otsad - 2,5km ja 3km, aga ikka parem kui mitte midagi.