Kuupäev: 03. December 2016, kl 21.19
Ma ei tea, kas mina nüüd see parim näide olen
Olen ka palju asju valesti teinud. Näiteks praegune kaalulangus ei tohiks nii kiire olla, aga ma tahan just nii
. Ma olen peas omal kõik paika pannud, eesmärgid püstitanud... ja seda endale kõige raskemal ajal.
Juba aasta töötu, rahatu, kasvatan üksi oma I klassis käivat tütrekest, ei leia tööd, mis sobiks lapse kooliajaga kokku. Sõber, kes mul oli vahepeal peale abikaasa surma, osutus mulle mittesobivaks inimeseks, aga mul on vähemalt hea meel, et mina tegin selle otsuse, et ma ei soovi temaga enam suhelda. Ükskõik mis tasemel suhe peab tekitama positiivseid emotsioone, peab tekitama tahtmise muutuda paremaks, peab panema end pingutama. Ühel hetkel sain aru, et nüüd aitab. Olen paremat väärt
Vähemalt olen kasvanud, saanud tugevamaks, nüüd on see teadmine, et saan üle absoluutselt kõigest. Kaalulangetamine on kõige väiksem asi
, isegi siis, kui ma ei tee seda alati õigesti.
Mulle meeldib tavaline toitumine, ei poolda erinevaid dieete ega ekstreemsusi. Võõramaa asjad (toidud) mind ei tõmba. Noh, va. puuviljad. Talvisel ajal ei soovitata toorest toitu süüa, enamuse hautan pannil või küpsetan ahjus.
Nr. 1 asi, mis on vaja paika panna, on veejoomine. Joon palju kohvi, kuid muu jook on ainult vesi, talvisel ajal pigem
soe, mitte külm ja kindlasti enamvähem 2 liitrit päevas. Kui niisama vett ei taha, panen laimi või sidruniviilu sisse. Teed ei joo, see paneb suu kuivama. Vahel ainult taime- ja puuviljateed.
Selleks korraks aitab
Eks igaüks peab omal eesmärgid paika panema ja endale sobivaima eluviisi leidma. On hea, kui tead kohe, et mida ja kuidas, aga alati ei tea ja siis on vaja katsetada.
Ilusat nädalavahetuse jätku