Re: Motivatsioonikaaslane
, aga kahe päevaga oleks seda ka palju tahta. Kuigi enda tunnustamiseks pean ütlema, et eile õhtul suutsin nii palju, et läksin õhtul kõndima ja tegin ligi tunni pikkuse jalutuskäigu 

Ma ei jõudnud moosit ära oodata. Jaotasin meie grupi kaheks ja lasin tabelil meid ära sortida. Kui see nüüd on halb mõte või tahate midagi teistmoodi näha tabelis, siis ootan huviga teie ettepanekuid 

Aga see tühi rida ilmselt pidi seal olema ja pirle peaks Kauavõib õigesse kohta tõstma.Vähemalt mulle tundus nii.

Üritan peale igat kaalumist sortida. Tabelis on "kergemad" ja "raskemad" Arvestus käib eraldi ja võidab see, kel on kokku kõige rohkem miinuseid.

Täna lõunaks jäi ka natuke ja õhtuks juba ühepajatoit ootamas.See söögitegemine ei istu mulle kohe üldse mitte.Küll oleks hea,kui keegi kõik söögid valmis teeks 

Ise olen ikka kõndinud, aga kaal seda ei näita eriti
Kuigi täna hommikul avastasin, et riided on seljas kuidagi lahedalt ja jalanõus on jalal nagu rohkem ruumi. Eks näis, mis nädala lõpus?
, Sain juuniks 2015 alla 20 kg.
eksju?
).
Kui nüüd asja musta huumoriga võtta,siis tänu sellele jääb mul homme ühele sünnipäevale minemata ja seega ka SUUR kogus kaloreid söömata
Mis siin õpetada, näe, olen samal rajal teiega ja vaatame kuidas ise suudan