Pean nüüd ennast ikka veel rohkem käsile võtma

Suutsin nädalavahetusel jälle kõik ilusa ära rikkuda ja pm kõik mis nädalaga maha sain, tagasi süüa
Terve see nädal on nüüd läinud kahjude likvideerimisele ja vaevalt, et laupäevakski omadega nulli jõuan. Olen enda peale nii tige - 4kuud sama numbri ümber keerlemast. No ei saa ennast kätte võetud!?!
Mul on veel lootust see kuu 8-ga algava numbriga lõpetada

vabandust- nüüd on tabel olemas. Nädalavahetusel oli tore üritus [www.facebook.com] - siin kaugel maal näitasime Eesti rahvatantsu 

Tundub, et siin on isegi tuttavaid nimesid,
häbi küll oli oma saiakesi sinna kirjutada
kui ma nüüd Sinu nime kellegagi sassi ei aja.
ja nagu ikka kui kõik on hästi, tuleb tasakesi kaal tagasi ja seekord veel rohkem kui eelmine.
ma ise vihkan söögitegemist ja sellepärast ka need halvad näksimised.
Minul siis nii hästi ei läinud kui Sul - peale paari kilo kaotamist jäin omadega toppama ja siin ma nüüd taas olen
Ja otseloomulikult veelgi suurema algkaaluga.
Peale suurt ennelõunast šašlõkiportsu tuli mul terve päev arvuti taga istuda ja ega nii ju midagi ära ei kuluta. Õhtul oli kõht ikka veel täis ja supini ma ei jõudnudki, selle asemel ampsasn ühe perepihvi ja oligi kõik. Täna hommikul 1kg raskem
Täna proovin korralikum olla. Hommikuks võtsin tavapärase keefirisaia ja piimakohvi, hetkel lõpetasin just lõunaoote - tatra kanaroog 180g ja väike vahvlitops. Peale lõunat katsun ikka oma seljankat natuke süüa ja õhtuks vist makaronid hakkliha või vorstiga.
Või tahate uue tabeliga alustada (vana on pikaks veninud ca 6,5 kuuga
)? Enda menüüst räägin teinekord.
see on minu nõrkus ka...see nädalavahetus.
) tomat, redis, tšilli kaste. Piimakohvi meega.
tavalist saia ma ei söö ja leiba söön ka harva. Nii ongi vaja neid asendada, pole midagi paremat leidnud kui see wasa, minu lemmik on wasa delikatess.
võtke nüüd ennast kõik kokku ja loodan pühapäeval miinuseid näha....viimane aeg ennast kokku võtta, kuu aja pärast saab juba kleiti kanda 
vanasti oli küll siin duelle rohkem ja elu ikka käis, nüüd vaatan, et hakkab välja surema see koht vist.
.
tore, et sa meid ei jäta
Mina ikka püüan, kuid pole veel suutnud end käsile võtta. Arvata on, et põhjuseks on stress. Olen 5 kuud kodus istunud, aga nüüd on tööle minek ja loodan, et kõik läheb jälle paremuse poole.

Vähemalt minul on hetkel küll uut tõuget vaja. Eelmise nädala algusest saati on mind piinanud igasugused isud
Olengi ennast nüüd käest lasknud ja isudele järgi andnud (loe:söönud valimatult ja kõike). Uus tabel uue algkaaluga äkki annaks uue hingamise ja mingigi motivatsiooni edasi minna. Praegu tunnen ennast küll üsna lootusetult
Samas päris alla nagu ka ei tahaks anda. Proovin siis nii, et kui kaalu alla ei õnnestu rohkem saada, siis olgu mu eesmärk vähemalt seda hoida!
Minu kõige suure probleem on, et söön liiga suuri portse, no nii, et ikka kõht korralikult täis oleks
(1 päev kaalusin huvipärast- ca 490g üks ports
)
eile panin jooksuriided selga ja läbisin rohkem kui 6 km-it.
Muidu oled varsti must möödas
Kuigi tegelikult ma usun, et üsna pea sa seda ikkagi teed. Iga kord kui mul see 8 ees peaaegu käeulatuses, siis läheb asi käest
Nüüd on möödunud märkamatult 5 kuud, mille ajaga suutsin end ikka vägagi käest ära lasta. Võin kindel olla, et mu kaalulangetusplaanid lähevad jälle täide, kui mul on kindel plaan, ma olen omale seadnud eesmärgid ja olen valmis end muutma. Käisin ka arstil vereproovi andmas (-tulemused saan teada pooleteise nädala pärast), et välja selgitada, kas toimunud kaalutõus võib olla seotud mõne terviseprobleemiga.
oled tabelis, lisa ülejäänud andmed. Ka mina olen suur koogiõgard. Oli aeg, kui suutsin väga pikalt jahutoodetest hoiduda ja tunne oli suurepärane. Nüüd pidev kõhupuhitus ja väsimus.
(teie parimad tulemused, mitme nädalaga see on saavutatud ja keskmiselt läinud grammid nädalas)

on ikka haledalt vähe.

See, mida oled saavutanud on igal juhul parem, kui mitte midagi.

Ise poleks küll seda uskunud. Ehk annab see teadmine jõudu ka jätkata.