Õnneks kaalusin ennast eile hommikul ja panin tabelisse selle numbri kirja.
Ärge ennast pühadesse ja söömistesse päris ära unustage. Andke ikka endast märku. Kui läheb ka käest ära, siis uuel aastal jätkame ikka veel suurema hooga, eks

Las pigem jääb sama number kirja, eks nädala pärast on näha, kummale poole siis tegelikult muutus on. Päris 100% oma plaanist ei õnnestu kinni pidada. Päkapikk tõi mulle terve kilo kommi
Kaks tükikest kooki ja puuvilju mahtus ka veel sisse
Olin ennast ette valmistanud ikka palju hullemaks.

Igatahes on piparkoogidieet minu kehale mõistlikum, kui paari nädala tagune shokolaadidieet, millega nullisin hetkeks kogu oma duellitulemuse.

Ise arvan,et tegelikult on nuber veidi väiksem kui kirja läks aga no las ta olla 

.
)

kui jõuludeni ja peale jõule kaal seisis paigal + või - 100g, siis nüüd täna hommikul lausa pool kilo juures. Peaks ju isegi rahul olema, sest tavaliselt on selleks ajaks kaal tõusnud 4 kuni 5kg
Täna hommikul oli lumi maas ja kõik oli puhas ja valge
Loodame et see pimedam aeg on nüüd selja taha jäänud, ja päev hakkab pikemaks venima, ning tulevad ka paremad tulemused.

oh, miks peavad küll need nuhtlused, shokolaadikommid, olemas olema?

.

12. rida on praegu vaba- pane kirja 
RÄägin endast ka siis.
ja üritan ka ise kirjutada siia rohkem. Nüüd vaja pidulaud valmis sättida lapse sünnipäevaks.

. Nädala lõpus läks 3 päeva järjest õhtuse mittesöömisega käest ära ja kohe kilokene hopsti juures. Eile istusin terve õhtu teleka ees ja muudkui rääkisin iseendaga, et "ei lähe kööki, ei lähe kööki!"
. Täna õhtul püüan ka tubli olla aga neljapäeval vaja suht hilja ühele sünnipäevale minna. Kui eelmise nädala kaalugi taas kätte saaks, oleks juba hästi. Tahaks ikka VÄGA kuu lõpuks numbrivahetuse ära näha
. Tegelikult on aga niiii pikk tee veel käia. Ei saa alla anda. Väga hea tahtmise korral jõuaks veel ca 15kg suveks alla saada
. Pusime ikka edasi!