Kuupäev: 18. November 2016, kl 14.53
Ilmad ka just kõige paremad pole ja pigem soosivad seda kaalumasendust.
Hakkasin siis mõtlema,et mida ma söön ja kui kirja ei pane,siis nagu ei tulegi enam meelde
Hommikuks söön alati ühe kahepoolse pehmiku ja peale õrn kiht nat.merevaiku,kõrvale tass lahjat piimakohvi.Mõnel hommikul omletti,millel sees suitupeekoni kuubikesi ja peal (teen panni neljaks ja söön sealt 2tk) igal tükil pool juustu viilu (need poeviilud).Kõrval tomativiilud.
Täna sõin lõunaks väikseid pannkooke (ikka omatehtud tainast) õuna-pohla moosiga.See pole mu tavaline lõunasöök aga kuna mul üks haige kodus,siis tema meeleheaks tegin. Õhtuks söön rukkileiva kattega ahjukaela.Kõrvale 1 kartul ja/või riivitud porgand.
Eile lõunaks sõin pitsat (omatehtud seahakkliha,paprika,tomat,riivjuustu veidi).Tükid ca kahe tikutoosi suurused.Sõin vist 6tk ära ja õhtusöögiks ka 1tk.
Teisipäeval sõin lõunaks praetud kanafileed ja kabatšokki riivitud porgandiga,kõrvale klaas tomatimahla. Õhtuks 1tk kanafileed ja 1 viiner + paar ahjust tehtud friikat.
See nädal on rõhk kuidagi sellisel (pitsa,friikad),mida ma tavaliselt ei tee.Aga no haigele vastu ei saa
Vahepalaks söön tavaliselt kahel korral päeva jooksul mandariini,õuna või banaani.Jälgin,et midagi möödaminnes suhu ei topi nagu vanasti.
Tean,et peaks hakkama toite jälle kaaluma ja kirja panema aga ... Tahaks alla saada ikka pigem söömisharjumuste muutmisega.Ilmselt mul kohati ikka logiseb see lõunasöögi osa.Pean sellele veel rohkem tähelepanu pöörama.
Vahest on ka tunne,et annaks alla aga ma ei saa.Üheks päevaks võin seda ju teha aga siis kohe tahan jälle tublim olla.Ma nii kardan kaalul jälle seda jubedat 100kg näha
Pigem olen 96kg juures tiksumisega rahul kui jälle õgima hakkan.