Olen siin juba 100 korda vist alustanud aga kunagi pole lõpuni vastu pidanud
Aga alla ei anna ja ükskord peab ju asi õnnestuma ka.
,mida on ilmselgelt LIIGA palju.Jõuluks võiks olla 10kg kergem ehk 89kg.Tasa ja targu - siis ehk jääb kaal püsima ka 
Kuigi olen siin keskkonnas saavutanud oma normaalkaalu (aga eesmärk veel saavutamata
), võtan duellis ikkagi osa
Tekivad head ideed tabeli muutmises- andke mulle teada!

)

Kaal lihtsalt ei langenud enam ühest hetkest alates, kuigi nisujahu ja muu ebatervislik oli toidusedelist väljas.
tabel on meisterdatud päris ammu teise duelli jaoks ja on olnud kasutusel pikka aega- hetkel kahjuks vaikus. Kaalutabeli kõrval on jah mitmed erinevad kalkulaatorid- palun täitke ja kustutage ainult rohelised lahtrid

)

Minu läks nädalavahetus hästi, aga eelmine reede ja kohe esmaspäeval otsa oli tööl kolleegidel sünnipäev ja no seal nagu sugulastega, laud oli lookas ja ilmselgelt sõin üle. Ikka sattus suhu pidusaia ja stritslit....häbenen kohe
Üldiselt peaks väike miinus tulema, kuna liigun suhteliselt palju (lihtsalt kõnnin jala igale poole). Ei stressa väga toidu pärast, olen seda terve elu teinud ja teooria on, et stressis keha hoiab kaalu kinni. Olen märganud, et kui ma natuke patustan siis ei tule väga kaalu juurde, vaid püsib paigal. Samas kui pidasin ranget dieeti siis ainevahetus vist nii aeglustus, et ka kaal ei langenud. Siis olin küll väga õnnetu, piirasin mis kole ja lugesin kaloreid ning tulemust ikka polnud. Seega mõistlik on kuldne kesktee, vähemalt minu puhul.

Ise olen küll seda meelt, et parem kaalumise päev on esmaspäev. Muidu teed reedel kaalumise ära, saad tulemuse kirja ja siis tuleb nädalavahetus... Aga see on minu arvamus.

, laupäeva hommikul rohkem aega. Kaalupeale numbrit vaatama ja siis arvutisse märkima.
nagu kiripiiga ütles: "Tegelikult võib ju olla natuke paindlik"- kaalu kirjapanek on reedest esmaspäevani (lisasin ühe päeva juurde, et kõik leiaksid sobiva päeva kaalumiseks). Kas sobib?