Kuupäev: 14. November 2017, kl 01.33
Tere!
Olen külmetunud ja pole seepärast ka kuigi korralik olnud ( mesi, soe piim jne jne), isadepäeva auks oli lisaks ka nädalavahetusel täitsa suur patustamine ja nii see kaalunumber ei vähenegi.
Minu liikmeksmakstud aeg saab siin kohe läbi.
Praegu siiski täpset kalorilugemist tegema ei hakka, nii et lähemal ajal ma siin kirjutada enam ei saa, aga ma olen niikuinii pikalt ja palju jutustanud, ehk on keegi teine nüüd sõnakam..... Vaheldust on ju ka vaja
Juhul, kui ma aga ka siia tabelisse kirjutada ei saa, siis ikka maksan uuesti, sest kuigi edusammud on peaaegu olematud, siiski on lootus, et tabeli ja teie olemasolu aitavad mul end kokku võtta.
Jõuludeni on veel pisut rohkem kui kuu aega jäänud. Tahaks enne seda ikka kergemaks saada.
Siiamaani on eesmärkide tähtajad muudkui kaugenenud, siiski on esimesed neist saavutatud.
Ja kiired allavõtmised on mulle alati tagasilöögi andnud, seega parem hilja kui iialgi
Ehk ca aasta pärast jõuan sellise tulemuseni, et enam liiga palju kaalu pärast muretsema ei pea.
Loodan väga, et teie ikka ka jätkate ja meie duellitamine raskustele vaatamata ikka hinges püsib...........
Olge terved