Kuupäev: 16. March 2012, kl 12.45
Mina siis seltskonnas kõikse noorem (33) ja kõikse paksem
Mul ka kodus kaks last, suht koht koolitee alguses. Tööl käin pealinnas, aga elan pisut linnast väljas. Ja see murumummi jutt esimeses lõigus "elukestva kalorilugemise maailmameister viimased kümmekond aastat " käib minu puhul naelapea pihta. Mitte otseselt kalorilugemise, aga kaalutahe all kindlasti. Olen vist läbi katsetanud kõik teada tuntud ja ka vähem tuntud dieedid, paastud jne jne.
Ma võtsin ka oma kilod esimese lapsega ja maha ei saanud, need mis teisega võtsin, need tulid kenasti maha. Viimati ma olin sale veel eelmise aasta mais
84, aga nojah läks kuidagi jälle nii nagu täna. Enne lapsi polnd mul mingeid probleeme, sõin mida tahtsin, millal tahtsin ja elu oli lill...
aga no ei saa salata, et esimese lapse ootusega ma tõepoolest sõin kahe(kolme - lootsin, et äkki tulevad kaksikud ;-P) eest.
Minu jama on see, et mul kaob motivatsioon ära, mees kodus ei ütle, lapsed armastava niikuinii, võõrad viisakusest ei ütle ja no ega see +30 ei tule ju üleöö.. ikka tasa ja targu, jälle väike grill ja väike siider (oi kuidas ma jumaldan siidrit) saunas, siis pilk peeglisse ja volaa, vist peaks uued püksid ostma ... või ostaks hoopis kummiga seeliku jagub kauemaks ajaks...
Täna mul on motivatsioon, sest mu sõbranna pulm on 01.juuli ja ma nii kangesti tahaks teda üllatada seal oma uue väljanägemisega. Me nägime viimati aasta algul ja enne pulmi ei näe.
Ah jaa, ma ka nädalavahetusel arvutis ei ole, hea kui saan toidudki kirja pandud, eks näeb.