Kuupäev: 28. January 2014, kl 01.48
Pirle, ei olegi vaja meelitada, otsustasin, et tulen juurte tagasi, ehk pühendun ainult grupile, kus alustasin.
Ausalt on tegelt piinlik, et niimoodi üldse Teid hülgasin, kuigi samas, tunnistan, et "aktiivsusest" jäi vajaka ja ma tundsin, et vajan rohkem toetust, rohkem mõtteid jne jne. Ja piinlik on ka niimoodi nüüd "tagasi joosta". Aga elu õpetab: "Grass ain`t always greener on the other side."
Aga tänaseks saan aru, et ka endal lasub suur osa, et duelli aktiivsena hoida. Seega, palun nii Teid, kui ka hurjutan iseend, et katsume ikka igapäevaselt siin sõna võtta ja mõtteid mõlgutada, et asi ära ei vajuks, vaid hoopis põnevamaks ja tõhusamaks muutuks. Sest näiteks minu eesmärk on oma sünnipäevaks olla 10 kg kergem, ja sinna on jäänud täpselt 4 kuud (miinus 1 päev) ja pärast seda ka juba suvi käes

.
Lynuza, palun mulle toidutabelis read tekitada. Ma tõsiselt loodan, et sellist edasi-tagasi hüplemist enam ei tule, räägin üleüldiselt elust. Täiesti totter, ei tea, mis selle inimese peas küll toimub, et koguaeg vaja tõmmelda