Kuupäev: 29. January 2014, kl 04.34
See toitumiskava, mis mulle tehti septembris, seal pole üldse kaloreid kirjas. Seal on massi järgi, mida võib, kui palju, mis kell, mis kombinatsioonis jms. Kaloreid ei lugenud. Usun, et seal tuleb kokku ca 1700-1800. See on minu jaoks päris hea süsteem, kui suudan seda jälgida.
Kuna siin läks toidutabeli täitmiseks ja seal ka kalorid kirjas, siis võtsin kasutusele KA sarnase süsteemi, lihtsalt tasuta, jookseb kokku mu trennisüsteemiga ning on mugavam kasutada. See arvutas mulle sellise numbri, lisaks arvestab päevast liikumist.
Aga nii kui tuli see kalorite jälgimine, muutus toitumiskava jälgimine keeruliseks. Pole suutnud neid kahte kokku panna. Lihtsalt, kalorite järgi võin ju kooki süüa, kuigi toitumiskava järgi mitte. See 1200 on ka minu jaoks mingi uskumatult pisike number, mida ma eriti tõsiselt ei võta. Loodan, et peagi olen uuesti piisavalt terve, et trenni teha ja näha, kuidas toidu ja trenni tasakaal kujuneb ning kuidas endal hea on.
Koogi kiidan heaks

See oli kõrvitsapirukas, mis on tehtud suhkruta, sisusse ainult maitseained (kaneel, sool, pipar, ingver, muskaat, nelk) ja muna. Põhja tegin imeõhukese, sest muretainas ei meeldi mulle ja Digestive küpsiste järgi poodi minna ei jaksanud. Üldse on pood kaugel. Üksikvanema mõnud... Keegi ei too poest süüa ja lapsele tuleb ka alati midagi valmistada.
Minulgi on hea meel, et ICanDolt meiega on. Seltsis segasem ja lõbusam. Järjest rohkem on nii põnevaid soovitusi, mida kõike tahaks ju kohe katsetada