Kuupäev: 24. January 2014, kl 20.11
Minul on tegude rohke päev olnud- koristamine, poodi ja 2 korda lasteaeda jalutamine (hommikul unustasin toidukarbi koju), siis söögitegemine (pereliikmed ei toitu paleo järgi).
Lynuza, kindlasti ära vähenda enda kaloraasi ja tarbi ka täna 1500 kcal või rohkem! Tead sa enda keha rasva %-i ? Kas see PAV on määratud nutridata.ee.? Kas oled teadlik, kui palju kloreid sõid enne kui kaalu hakkasid langetama. Minu põhimõte on olnud tasa ja targu- enne kui hakkasin kilosid kaotama, tegin endale selgeks kui palju ma tegelikult söön ja siis hakkasin vähendama 100 kcal kaupa. Ma tahan sellega öelda ,et kui oled harjunud näit 2500 kcal päevas toitu saama, siis ei tohiks hurraaga vähendada 1500 kcal-e
Tänase nr.-ga arvutab nutridata.ee. minule nii: Põhiainevahetuseks vajalik toiduenergia 1279 kcal. Aktiivsusest sõltuv lisaenergiavajadus 453 kcal, kokku 1732kcal. Trenni ei tee ja aktiivsuseks on märgitud väike 0,5h (jalutamine 4-5 km/h - lapse lasteaeda viimine ja ka ülepäeviti poeskäik) ja puhkamine 8h.
Märkisin enda andmed ka isetehtud
KALKULAATORISSE 
Nendest kolmest kalkulatorist on minule kõige sobilikum kolmas- see arvutab päevase energiavajaduse keha rasva % alusel. Annni kcal võtsin 1. kalkulaatorist - see näitab kõige väiksemaid numbreid.
Annn, ma ei arva, vaid olen väga kindel, et minu kaalu seisak - õigemini tõusud ja langused on tänu sellele, et Eestis olles naudin täielikult elu- ajan endale igasugust rämpsu sisse- koogid, pitsad, burgerid, õlu jne. Tagasi koju jõudes läheb ka paar nädalat aega enne kui asun normaalse toidu kallale

Ma üldiselt ei kirjuta toite üles, viimase aasta jooksul 2-3 korda ja ainult sellepärast ,et mitte liiga vähe süüa.
Mul oleks 1 küsimus kõigile: Kas suudate valitud kaloraasiga toituda elu lõpuni?
Sai liiga segane jutt , küsige üle