Kuupäev: 08. January 2014, kl 06.54
Lynuza, ma tahaks küll proovida seda veepäeva varianti, (kuigi ma mäletan, et olin suht skeptiline algul, kuid nuuh, keha vaja toksiinidest vabaks saada), aga minust kui toetajast, pole praegu tolku, sest siis, kui raske (õhtune) periood hakkab, siis mina alles tõusen üles ja toimetan ja ei ole aega, et silma peal hoida. Kuid siiski paari kuu pärast, tahaksin küll seda koos teha. Koos ikka kergem ja toredam

Mina käisin lumega jooksmas, ja sääne jooksmine treenib eriti säärelihaseid, kuna vaja rohkem tõugata. Iga kord, kui oli suurem lumi maha sadanud ja mina õhtul jooksin, siis hommikuks mul sääremarjad andsid endast märku, et on koormust saanud.
Pisipaha, muide, siin, kus ma elan, on tervelt üks normaalse toa suurusega panipaik, mis toitu täis ja muidugi ka komme, ja ma pean selles ruumis käima päeva jooksul mingi 10 korda, ning kõigest magusast tuleb lihtsalt külma kõhuga mööda minna ja unustada, mitte "nillima" jääda. Aga, kui ühe tüki võtad, siis läheb käest. Minu puhul töötab variant, et parem on mitte proovidagi.
Magusaisust tuleb end lihtsalt võõrutada. Alguses on raske, sest keha nõuab-kuna koguaeg on ju antud, aga see on suhkrusõltuvus. Usun, et nädala pärast ei tunnegi sa enam magusisu ja põhjus, miks sa magusale võid mõelda, või mõtled, et nüüd võiks ju midagi magusat ka põske pista, on üks paha harjumus-ei muud. Ning ju kõikidest magusatest asjadest ei peagi loobuma- vali lihtsalt tervislik variant-puuvili.
"Moment on your lips, rest of the life on your hips."
NB! Mina võitlen samamoodi samade pahedega, ma võin teoorias küll midagi teada, kuid praktika, on teine asi.
"Losing weight is a mind game. Change your mind and your body changes."
Toimetatud 3 kord(a). Viimati ICanDoIt 08.01.2014 06.59.