Kuupäev: 22. December 2013, kl 16.07
Pisipaha, kas oled nõus, et hakkame kaalunumbrit siia duelli teatama ja mina panen ise tabelisse kirja? ICanDoIt ja Annn on sellega nõus.
Ma ootan kolmapäevani teiste arvamusi. Kui rohkem poolt ega vastu hääli ei kogune siis ma usun, et praeguseks meie kolme hääli võib lugeda piisavalt tugevateks, et see lahendus käiku lasta.
Kui nii jääbki siis palun reedel, laupäeval või pühapäeval pange siia kirja oma kaal ning isiklikult on mul väga huvitav lugeda lisaks, kuidas kaalu jälgitakse, mida tehakse või kuidas elatakse
Lisan veel kord selle ainsa reegli, mis meil siiamaani olnud on, et kui kolm nädalat järjest ei lisata oma kaalu siis ma olen sunnitud seda inimest duellitabelist kustutama. Juhul, kui on ette teada, et olete pikalt puhkamas või on muu põhjus, miks ei saa end kaaluda, siis kindlasti informeerige meidki.
Mul on juba pikemat aega kingitused pakitud ja ootavad kinkimist
Kurvastusega pean teatama, et imearmas kuuseke, mis mul siin seisis 2 nädalat on ära kuivanud. Kahju on kuusest, et raiusime selle maha nii väheseks ajaks ja ta lausa pidi piinlema janus, sest kuigi tal vesi oli, ei ulatunud tüvi vette. Olin loll, et ei mõistnud vaadata seda. Järgmine aasta oma lollusega riskima ei hakka vaid ostame kunstkuuse mitmeteks jõuludeks ette ära.
Peale selle on täna piparkoogi päev. Ma lihtsalt ei viitsi endale süüa valmistada.