Kuupäev: 05. December 2013, kl 04.50
Tervist Vinks-Vonks naised!
Olen nüüdseks 4 päeva siin erinevaid duelle jälginud ja usun, et Teie duell on minule kõige sobilikum ja loodan siiralt, et ka mina sobin Teie duelli.
Minu nimi on Mariliis, olen 24. a. ning resideerun hetkel Ameerikas (töötan Au Pair`ina). Naasen kodumaale märtsis 2014 ja soovin naaseda tervist pakatava tütarlapsena. Ehk siis võite aru saada, et olen oma tervislikkuse käest lasknud. Peamiselt olen juurde võtnud seepärast, et lohutasin end toiduga, püüdsin toidu abil alla suruda emotsionaalselt väga raskeid tundeid, alustades siis meeletu kodu ja Eestimaa igatsusega ning lõpetades enda mitte rahulolemisega. Siin ma nüüd olen. 9 kuud võttis aega, et leida lahendused ja jõud endas, et nautida seda aega siin Usa-s, sest ainult 3 kuud veel, ja olen tagasi Eestis. Olen leidnud motivatsiooni ja tahte muuta oma eluviisi. Olen eluaeg tegelenud spordiga, keha on olnud toonuses ja üleüldiselt olen olnud tervislik, mitte kunagi peenike, aga selline vinks vonks

. Olen juurde võtnud pea 7 kilo, ja kaotanud väga palju oma lihasmassist. 7 kilo vb ei tundu meeletu, kuid ma näen, et lihasest on saanud rasv ning peegelpilt on suhteliselt masendav. Alustasin oma teekonnaga tervislike ja sportlike eluviiside suunas 1. dets 2013, minu algkaaluks on 76,6 kg ning pikkus on 174 cm.
Minu soovkaal on 66.6 kg. Olen viimase nelja päevaga uurinud, puurinud erinevaid allikaid tervislike eluviiside: toitumise ja trenni suhtes ning vägagi motiveeritud ning tunnen, et sooviksin oma mõtteid, ideid ja motiveeritust ka Teiega jagada. Ning soovin utsitada nii Teid, ning loodan, et utsitate ka mind. Minu eesmärk ei ole mitte ainult kaalu kaotada, vaid saavutada oma sportlikkus, ehk et mul oleks jõudu erinevateks aktiivseteks tegevusteks. (Eestis olles mängisin saalihokit -hetkel kujutan ette, et jõuan ainult 1 spurdi teha ja juba viskaks jalad seinale

).
Nali naljaks, tean, et ees ootab raske töö ja distsipliin, sest miski siin elus ei tule kergelt, aga seda magusam on lõpptulemus. Ja tegelikult on vale öelda "lõpptulemus", sest viis, kuidas ma püüan saavutada tervislikku väljanägemist peab jääma minu elu üheks osaks ja käima minuga kaasas kümneid aastaid.
NB! Vabandan, kui mu lauseid on imelik lugeda. Kuna inglise keeles (mida ma igapäevaselt kasutan) on sõnade järjestus erinev lause ülesehituses, siis sealt ka minu eksimused eesti keelsete lausetega.
Lõpetan ühe hea mõtteteraga: "If you're sick of starting over, you have to stop quitting." -Unknown
Tõlge: "Kui sul on kõrini alustamast uuesti, siis lõpeta käega löömine." -(Tundmatu)
NB! Olen teist 7 h maas, ehk siis võin Teile öelda Tere hommikust ja Soovida head neljapäeva! (sest praegu te kõik tudute)
Mariliis