Kuupäev: 22. November 2013, kl 11.22
Mul oli nädalaalguses kaaluks 62.8, olin õnnelik ja positiivne ning reedeks ootasin -1kg vähemalt. Aga see lollakas šokolaad ja emotsioonid, mis millegi pärast sööma ajavad. Mul on ikka täpselt samamoodi nagu teil, annn ja Näitsik. Kui ma käin kõndimas siis on ülejäänud päev ka kontrolli all ja pole mingit isu mahakäidud kcal tagasi süüa, kui ma aga laisaks lähen siis on ainuke trenn kõnd külmikuni.
Samuti on imelik, et ma ei mõtle sellele, mida mingil korral suhu pistan. Aju võtab kontrolli üle ja käsi lähebki selle totaka šokolaadi järele ja nii mõnigi kord olen midagi välja sülitanud, sest Ei tohi! Mis veel nõmedam on, et vaatamata sellele, et ma terve kuu jooksul vist 1 korra ostsin endale šokolaadi ja et ma pole mingeid kooke ega saiakesi endale sisse ajanud, tuleb ikka kaalu juurde näiteks pähklitega üle piiri minnes või LCHF-s lubatud pannkooke süües. Ma ei tea, kas see saab mingil määral positiivne olla, et kaal tõuseb n-ö tervislikke asju süües
Mõned inimesed karistavad end ülesüües
Ja see, et eesmärgini ei jõuta on vist piisav karistus? Need 5 kuud me olemegi end ainult karistanud!