võtsime lapsega kahepeale ja siis ka ei jõudnud ära süüa.
mul üks sugulane elas seal paar aastat, kõhnaks jäi, liha ei saanud peaaegu üldse
Ma loodan, et tänu sellele on mul ka väiksem ahvatlus rämpsu süüa.
täna võtsin telef. neti, sain 2 kuud tasuta, hea üllatus, nüüd ootan juba, et saaksin homme jooksma ja app-i kasutada.
vahel võib ju endale seda lubada..
Mul läks maale tulemisega toitumine aia taha... kas ma räägin lähemalt? Ok! Kommid, šokolaad, küpsised, kartul, leib, sai kõik on nina all ja kutsuvad sööma. Kuidas nüüd 12 päevaga 1,1 kilo alla võtta ja vaheesmärgini jõuda? Peaks iseloomu kasvatama, ei saa ju nii terve elu jätkuda, et ei suuda ühelegi kommile "Ei!" öelda.
Kindlasti on mu toitumine ikka muutunud ka, sest kuidagi ma ju kaotasin need 6,8 kg ja poes käies on lihtsam magusale vastu panna, pigem mõtlen sellele "Mida tervisliku võiks täna ära süüa" mitte "tahaks midagi magusat...küpsist, šokolaadi? MÕLEMAT!"

) Kaalunumbrist ei tea midagi ja väga põnev on olla. Ootan juba, kas tuleb juurde või on ikka ära läinud midagi.
Milline meeldiv üllatus, 46 on SUUR
Niisiis, lasin tuua 44 numbri ja see istus väga hästi. Mõni kleit oli isegi lai
ja XL'ist on saanud L. Ma loodan, et tegemist ei ole mingi muu suurusnumbrite süsteemiga ning ka kodumaistes kauplustes võin 44 numbriga hakkama saada
Olin tubli
Homme aga ootab umbes 30 km mägesid
Ja NAERATAGE 
Ma ise plaanin juba juunist saati endale uued ujumisriided osta, sest praegused on natuke liiga vabad puusadel
Õnneks, ujumas pole käinud aga kardan, et kui lähen siis alukad jäävad minust maha kuhugi hulpima. Samas on soojad ilmad varsti möödas ja järgmine suvi olen kindlasti soovkaalu saavutanud ja peaksin jälle uued soetama, no ei raatsi raisata raha

Maal on ikka nii hea, tita on ka õnnelik, et saab iga hetk minuga välja minna.

Hea seegi 

Mulle väga meeldib meie tabel, et nii paljud on jäänud meiega, pusime edasi ja ei anna alla.
)))

Kaks nädalat on veel jäänud. Aga ega ma väga ei põe ka
Olen üsna kindel, et kui rutiini kukun, siis kukub ka kaal nagu varasemalt. Praegu siis minu numbrid kerkivad ja siis natuke jälle langevad. Suviiii
Ja jälle see 90 kg tundub nii meeletult kauge number, mida alistada...
Enne seda ühe kilost langust ma pidevalt näksisin või sõin kooki aga ühe nädala olin mega tubli: kindlad toidukorrad, tervislik toit. Keefirit kamajahuga ja marjadega sõin igapäev mingil toidukorral, mulle nii väga meeldib see ja täidab kõhtu
Nüüd siis sel viimasel nädalal olen jälle näksimishoogude all aga kokkuvõttes olen kindlasti palju vähem selliseid "keelatud" toitusid sööma hakkanud.
Ma olen küll suve fänn jne aga eile näiteks paar tundi lapsega kärutasime ringi ja nii palav oli, koju tulles oli veel jubedam. Kõndida tuleb ju tempoga mitte niisama end tuulutada, kaloreid peab põletama...aga kui väljas on nii umbne siis tahaks vaid jäätist õgida.
sõbrannal muidugi vähem kaotada, kaalub 58kg.
, siis saab jälle koos edasi minna.