Kuupäev: 03. January 2014, kl 20.23
Mina tahaksin siiski mõlemas duellis aktiivne olla.
Põhjus, miks soovisin enim just teise duelliga liituda, oli selles toidutabelis ja teiseks aktiivses arutelus. Jah, siin duellis on juhtunud nii, et kui olen midagi öelnud, siis peamiselt aind endast, mis on väga egoistlik. Ka mina tegelikult olen rõõmus teiste saavutuste üle ja tahaks justkui midagi öelda, aga jah, see iseloom on selline, et raske on sõnadesse panna tegelikult seda, mida tunnen, kuigi kiitustega ma kitsi ei ole kunagi olnud. Imelik olen
Nii, et kui Teile sobib, siis jätkan ikka kahes duellis, usun, et see on palju motiveerivam minu jaoks ja kuna mul aega on arvuti taga käia, siis ei tohiks probleeme tekkida. Ning Annn, juba alguses kohe mainis, et ta on teises duellis ka, ja minu meelest on see täiesti ok.
Minu kaal oli täna hommikul 79 kg. Ma olin täiesti hämmingus, olen 3 kg nädala naksti juurde võtnud. Ma ikka sain alguses konkreetse šoki. Aga noh, ega siin ei olegi muud, kui kaloreid ei loe, siis silma järgi võib küll tunduda, et ok ju, aga tuleb välja, et siis mitte. Nüüd ei ole muud varianti, kui ainult kergemaks saada.