Annn, palju õnne sünnipäevaks. Arvatavasti see kunagi novembrist juunini oli, eks?
Kirjutan siis pisikese jutu endastki. Olen 28 ning 6 aastase poja ema. Kaal tõusis raseduse viimasel kolmel kuul umbes 10 kg kuu kohta. Nii et kui eelnevalt olin tugev sportlik vormis tüdruk, kaaluks 70 kg, siis sünnituseks olin juba 100 kg. Ja pärast seda tõusis veel kolme kuuga 15 kg. Arstid olid täiesti hämmingus, mis toimub. Panid mu haiglasse, uurisid, puurisid, aru ei saanud mis oli. 5 aastat üksi pusides sain kuidagi hakkama, sain kaalu 85 kg peale. Sügisel läksin õpetajana tööle. Ja jälle, viimase kuue kuuga 10 kg juures. Paar nädalat tagasi tundsin, et enam ei jaksa nii olla ja otsustasin uue ringiga miskit ette võtta. Niisiis siin ma olen.
Lapsed on uskumatult toredad ja leidlikud. Lisaks sellele naudin veel ujumist ja jalutamist. Kunagi jooksin poolmaratoni, nüüd enam liigse kaalu tõttu ei julge veel joosta, liigestest hakkab kahju. Kunagi jälle
Viimasel ajal leiab mind ka rulluisurajalt kihutamast.

Ja nälginud pole mitte üks minut. Näis, kuidas jaanid üle elan
Maasika-vahukooretort on kapis homset juba ootamas
...loodan, et see nii ka jääb.

on 12a ja 2a-ne. Olen oma väikese beebiga kodune, enne töötasin lillepoes.

Pole hullu, mis iganes juurde tuleb saame kenasti jälle maha võetud.
Olen positiivselt meelestatud, olge teie ka.
kahjuks jah mina põen jaanipäeva, eilsest uuesti rajal tagasi.

ning uskumatu, et mu reied kõige jämedamas kohas olid 59cm ja nüüd on 55cm. Nii tore on neid numbreid näha.

kui kaal veel niipalju rõõmu ei tee siis nr-d täna tegid, kuna pole neid ammu vaadanud.
Kehakaalule mõjusid küll laasavalt. Olen nüüd nädal aega maal olnud nö. puhkusel ja see on kogu söömise ja elukorralduse peapeale löönud. Ei, ärge saage valesti aru....maal puhata on hea, aga kaalu langetada, on kergem linnas, kus oma kindel elurütm ja rutiin. Proovin siis sel nädalal oma rütmi taasleida.
Olen päris rahul.
Küll see maaelu veel oma head palet näitama hakkab...
Olen mõni aasta tagasi välismaal võistlustel käinud, võõral maal on see plussiks, et sul on tegevust hästi palju. Igal pool vaja käia ja kõike näha ja söögi unustad üldse ära. Häbenesin endale igasuguseid rasvasemaid toite võtta või näiteks mitu kookgi tükki, sest ikka tuttavad uurisid ka (buffees), et "mis sa võtsid endale?"vms seepärast sõin väga tervislikult
. Seega kasuta võimalust, et sel ikka reisil alla võtta

. Tegelikult tegin oma kolm päeva jutti kepikõnniga õlale liiga. Seega tuleb edaspidi ilma tokkideta liikuda või siis rattaga. Eile tegin umbes 25 km rattaringi. Kui täna veel viitsimist on, teen mingi ringi veel.

Alati on mõni kaaslane, kellega minna kõndima ja lobisema.

Väike kaalukadu siiski. Püstitan endale vaheesmärgi, et 24. juuliks peaksin max 60 kg kaaluma.