Kuupäev: 18. January 2014, kl 16.25
Näitsik, viimati rääkisid, et sööd toitumiskava järgi, kas see on sul ikka veel kasutusel? Kirjutasid, et kui seda järgid siis asi töötab... Mõõdud sul pealegi vähenevad, see on hea uudis.
Alles praegu su vanu postitusi lugedes märkasin, et kutsusid hiljuti endaga kaasa Nõmmele kepikõndi tegema, äkki kellelgi on huvi või sobib asukoht? Ma saan aru, et ühe mõttekaaslase juba leidsid endale. Ma tihti kohtan erinevates foorumites selliseid kutseid sporti tegema, äkki julged kedagi endale paariliseks võtta.
Annn, aitäh, et leiad aega meiega jutustada. Hetkel on siis nõus toidutabelit täitma pirle, Lynuza, annn ja Näitsik. Ma arvan, et viisakas oleks küsida "Teeme ülekilodele ära" eestvedajalt Vurr`ilt luba mõned asjad kopeerida tema tehtud toidutabelist.
Ma kindlasti tahaksin samuti lisada igapäevsed kaalumised aga kindlasti pole see kõikidele kohustuslik, mulle meeldib nii näha, mis aitab kaalulangusele kaasa ja mis mitte. Samuti lisaksin toidukorrad, et ei oleks suurt sasipundart tabelis.
Teiste käest küsiksin veel, mida te oma toitumisel siis järgite, näiteks mina ja annn loeme kaloreid. Pirle toitub paleo reeglite järgi, kas 100%?
Paleo toidusedelil on kirjas, et peab vältima teravilju ja piimatooteid, maiustusi, kaunvilju. Ma usun, et vahepeal ikka lubad endale magusat?
Lisan veel kord "Teeme ülekilodele ära"
toidutabeli, kui keegi soovib tutvuda.
Loodan, et veel keegi liitub meiega.